Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de novembre del 2019
SUCESSOS

Un policia local de València fereix accidentalment a la seua filla en sa casa de Torrent

Segons la reconstrucció dels fets de la Policia Nacional de Torrent que relata Las Provincias, la víctima es trobava parlant amb la seua germana en el corredor de l'habitatge quan va rebre el tret

Una jove de 18 anys va resultar ferida greu per l'impacte d'una bala en el coll després d'un tret accidental que va realitzar el seu pare, un policia local de València, amb la seua pistola reglamentària en el seu domicili de Torrent. Els fets van ocórrer sobre les onze de la nit del dimarts quan l'agent es disposava a guardar la seua arma reglamentària en una bossa de mà, una mesura de seguretat que el policia va adoptar, precisament, per a previndre un accident.
 

Segons la reconstrucció dels fets que ha realitzat la Policia Nacional de Torrent i que descriu Las Provincias, la víctima es trobava parlant amb la seua germana en el corredor de l'habitatge quan va rebre el tret. La jove estava asseguda en el sòl i el seu pare va passar al costat d'ella amb la pistola a la mà amb tan mala fortuna que el tir accidental va aconseguir la víctima en el coll. El policia i la seua dona, van auxiliar immediatament a la seua filla després de tapar-li la ferida de bala amb una tovallola mentre esperaven l'arribada d'una ambulància.
 

Després de rebre l'avís, diverses patrulles de la Policia Local i de la Policia Nacional de Torrent es van desplaçar al lloc de l'accident juntament amb un equip del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU). Després d'estabilitzar a la víctima, el SAMU la va traslladar a l'Hospital La Fe, on va ser intervinguda en dues ocasions en poques hores.
 

Segons van informar fonts sanitàries, una patrulla de la Policia Local de Torrent "va obrir camí a l'ambulància des del lloc dels fets fins a l'hospital perquè el trasllat fóra el més ràpid possible", segons compte el diari Les Províncies. L'autor del tret accidental té una trajectòria irreprotxable en la Policia Local de València amb nombrosos serveis meritoris. La prova de la parafina que li van realitzar va donar un resultat positiu.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.19.56.114

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.