Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de novembre del 2019
MEDI AMBIENT

Compromís demana la contractació urgent de colles de neteja medi ambiental

Desenes d’abocaments de runes, i una gran quantitat d’aïllant tèrmic arrancat d’obres il·legals i abocat en zones naturals, a més d’una gran quantitat de plàstics i llaunes escampats entre la massa forestal d’El Vedat apareixen entre les fotografies aportades per Compromís

En una nova inspecció del terme municipal, en aquesta ocasió a El Vedat, el grup municipal de Compromís ha tornat a constatar el deteriorament i abandó d’aquest pulmó de Torrent. Desenes d’abocaments de runes, i una gran quantitat d’aïllant tèrmic arrancat d’obres il·legals i abocat en zones naturals, a més d’una gran quantitat de plàstics i llaunes escampats entre la massa forestal d’El Vedat apareixen entre les fotografies aportades per Compromís.

 

Alabajos a més a més s’ha mostrat especialment preocupat per la gran quantitat de plàstics de tot tipus, que no es troben acumulats en llocs determinats sinó que apareixen repartits per tot arreu, contaminant els espais naturals d’una manera molt més perillosa.

 

També l’acumulació de runes d’obres és important. Fa uns anys Compromís va proposar que no es demanara el D.N.I als ecoparcs de Torrent com a requisit per a poder reciclar aquestos residus. “Aquesta mesura de control personal està provocant que la població que té por a poder ser identificada no recicle als ecoparcs; la nostra proposta fou rebutjada i les conseqüències les patim totes i tots en forma de residus abandonades arreu del terme de Torrent”, ha explicat Alabajos.

 

La contractació de colles municipals de neteja medi ambiental, segons Compromís, ha de ser permanent al llarg de l’any i no únicament en la temporada estival; “a més que amb 70 Km quadrats s’hauria de comptar amb vàries per a poder mantindre el terme en unes condicions mitjanament sostenibles, tant per a la fauna com per a evitar el perill d’incendis que suposen aquestos residus”, ha conclòs Alabajos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.183.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.