Dissabte, 04 de Juliol del 2020

Actualitzada Divendres, 03 de Juliol del 2020 a les 16:57:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 08 de novembre del 2019

PRESSUPOST GENERALITAT 2020

El PP denuncia que el Palau de la Justícia no apareix en els pressupostos de Generalitat

Als populars els estranya que no aparega en els pressupostos de la Generalitat per a 2020 cap esment als jutjats de Torrent "malgrat que l'alcalde anuncia incessantment la seua imminent construcció", assenyalen els populars

La construcció del futur Palau de la Justícia de Torrent torna a enfrontar al govern de Ros amb el principal partit de l'oposició. Segons afirmen els populars, "ens estranya que no aparega en els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2020 cap esment als jutjats de Torrent "malgrat que l'alcalde anuncia incessantment la seua imminent construcció", assenyalen els populars.
 

A més, des del PP s'apunta que sí que apareix i es dota de pressupost la construcció de jutjats a Alzira, Lliria, Paterna, Xàtiva, Vila-real, Orihuela, Villena, Ontinyent... però no Torrent. "No ens creiem que el de Torrent apareix en el pressupost però dins d'altres partides, quan sí que apareix clarament la inversió en cada palau de justícia en cada municipi menys a la nostra ciutat".
 

Des del Grup Municipal del PP es lamenta que "Ros continua tapant a la Generalitat avançant els diners que s'havia d'invertir en millores per a la ciutat o a baixar els rebuts de la contribució i l'aigua, sense saber quan aqueixos diners serà reposat en les arques municipals".
 

Campos: "Es tracta d'un conveni singular"
El portaveu socialista, Andrés Campos, ha volgut respondre al Partit Popular deixant clar que, la construcció d'aquesta infraestructura es realitzarà mitjançant "un conveni singular signat amb Generalitat i es realitzarà mitjançant transferències i no mitjançant partides pressupostàries".

 

Això significa que "l'Ajuntament s'encarregarà de la direcció i construcció de la infraestructura i s'abonarà per part de Generalitat mitjançant transferències, la construcció del Palau de Justícia no està en dubte, l'Ajuntament té la delegació de funcions per a agilitar els tràmits i actualment està urbanitzant la parcel·la". I finalitza Campos demanant a la portaveu popular, Amparo Folgado que, "el que ha de fer és reconéixer el treball d'una ciutat que compleix amb els terminis per a construir aquest Palau de Justícia a Torrent".
 

"Retards en el Centre de Salut de Parc Central per a 2022 i el nou pont per a 2021"

Els populars també denuncien que "es continua posposant aquestes dues inversions vitals per a la ciutat de Torrent". Tant el Centre de Salut com el pont sobre el distribuïdor comarcal, porten sent anunciats en comunicats de l'Ajuntament de Torrent des de l'any 2016, però no estaran finalitzats fins a 2021 i 2022 respectivament.
 

"0 euros per a la carretera Picassent - Torrent i la desmantelació de GEMERSA"

Els populars també denuncien que no s'haja destinat cap partida per a una infraestructura vertebradora de la comarca de l'Horta Sud "un any més, el Botànic rebutja la construcció d'un vial important per a les comunicacions entre els municipis de Picassent i Alcàsser amb la capital de l'Horta Sud". Aquestes dues poblacions veïnes segueixen connectades amb Torrent, capital comarcal per un camí asfaltat i pel qual s'ha de travessar les vies del metre en diverses ocasions.
 

A més, com ja van denunciar fa unes setmanes els populars, "no apareix cap partida destinada al desmantellament de la planta de GEMERSA, que ha patit quatre incendis en l'últim mes, a pesar que l'alcalde va anunciar que la Generalitat anava a dotar econòmicament una partida per al seu desmantellament".

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.81.28.10

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.