Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 06 de novembre del 2019
ELECCIONS GENERALS

Joan Baldoví demana a Torrent acabar amb l'infrafinançament valencià

El candidat al Congrés per Compromís ha reclamat que sense un sistema de finançament just i sense les inversions necessàries els valencians i les valencianes continuem desplaçant-nos sense poder evitar les emissions de gasos d’efecte hivernacle i les partícules cancerígenes provinents del transport rodat

Els veïns i veïnes de l’Horta Sud, hui, al Segle XXI continuen encara sense poder traslladar-se en transport públic des de Torrent a Catarroja, o des de Silla a Alaqüàs; tampoc no poden desplaçar-se en tren o tramvia al seu lloc de treball des de Manises a Alfafar o des de Picassent a Quart”. Així ha descrit el diputat Joan Baldovi la manca de transport públic que pateix el vora mig milió de persones que viuen a la comarca de l’Horta Sud.

 

Baldoví ha reclamat que sense un sistema de finançament just i sense les inversions necessàries els valencians i les valencianes continuem desplaçant-nos sense poder evitar les emissions de gasos d’efecte hivernacle i les partícules cancerígenes provinents del transport rodat.

 

El diputat de Compromís també ha destacat el gran impacte econòmic que suposaria una xarxa de transport públic eficient, competitiva, i sostenible a l’Horta Sud, que pel seu pes poblacional és fonamental per a avançar en la descarbonització de l’economia, la sostenibilitat de les nostres ciutats, i la creació de riquesa.

 

Finalment Joan Baldovi ha reclamat el vot per a Més Compromís com l’única opció d’estricta obediència dels interesos valencians el proper 10 de novembre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.163.14.144

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.