Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 06 de novembre del 2019
MOVILITAT

L'Ajuntament anima els torrentins a participar en el seu Pla de Mobilitat Sostenible

El dia 11 de novembre a les 18.30 h es realitzarà un segon taller a casa de la Dóna per a conéixer les necessitats dels veïns i veïnes i dissenyar l'estratègia

Amb la finalitat de millorar l'accessibilitat i integrar el transport sostenible, l'Ajuntament de Torrent, a través de la delegació de Mobilitat, està dissenyant el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Torrent (PMUS); una projecte que definirà l'estratègia de mobilitat per al municipi en els pròxims anys i que està emmarcat dins de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI), i cofinançat al 50% amb fons europeus FEDER.
 

En la fase inicial del programa s'ha obert un període de participació per a conéixer les demandes o necessitats de la ciutadania i, sobretot, perquè puguen aportar les seues propostes i reflectir els seus hàbits. Per aquest motiu, ahir a la vesprada es va realitzar un primer taller en la seu de l'Associació de Veïns El Vedat perquè totes les persones, associacions i col·lectius pogueren conéixer aquesta iniciativa i, al mateix temps, oferir les seues idees i opinions.
 

Amb aquest pla, Torrent millorarà la mobilitat en les diferents maneres de transport, no sols per als vianants o amb bicicleta, sinó també la circulació de vehicles i el transport públic. D'aquesta manera, “permetrem satisfer les necessitats d'accés i trànsit dels torrentinos i torrentinas, tot això aconseguint un menor impacte mediambiental”, ha assenyalat la regidora de Mobilitat, Inma Amat.
 

Pròxim taller
El segon taller participatiu tindrà lloc el dilluns 11 de novembre a les 18.30 h a la Casa de la Dóna, una cita a la qual estan convidats tots els veïns i veïnes i les entitats ciutadanes. Per a assistir cal realitzar una inscripció prèvia al correu participa@cercle.es o en els números de telèfon 629100372 o 656252078.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.22.181.209

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.