Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 04 de novembre del 2019
FUTBOL

El Barri del Crist empata al Torrent en l'últim minut

El gol de l'empat va vindre per una falta que el porter torrentinista que semblava haver atrapat se li va escapar la pilota de les mans i el va caçar el local per a marcar l'empat definitiu

Finalment el Torrent va arrancar un empat en la seua visita al camp del Barri del Crist. Un resultat agredolç, ja que els de Santi Marín van anar davant en el marcador quasi tot el partit fins al minut 93 quan els locals van empatar la trobada a excasos minuts del final.

 

L'empat a dos del Barri del Crist va vindre després del llançament d'una falta que semblava haver atrapat el porter però que se li va escapar la pilota, aquesta fallada va ser aprofitada pel davanter local que va aconseguir marcar. Amb aquest resultat, el Torrent perd la tercera posició i es queda amb 18 punts, a només un de la zona de promoció.
 

En el primer quart d'hora, els dos equips no van ser capaços de crear ocasions clares de gol i no va ser fins que els locals van marcar el primer tant, van aprofitar al final del primer temps una fallada arrere dels visitants per a anar-se al descans per davant en el marcador.

 

En la represa, el conjunt torrentí va eixir decidit a guanyar el partit. Els de Marín van empatar en el minut 64 després d'una jugada d'atac. A partir d'ací, el Torrent va intensificar el seu domini i es va anar pel partit i en el minut 87 els de Santi Marin marquen el 1-2. Alegria en les files visitants, que no obstant això, deixaria passe a la decepció torrentina pel gol de l'empat en el minut 93 de partit. (FOTO D'ARXIU)

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.208.183

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.