Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 04 de novembre del 2019

VOX acusa PSOE i Compromís de "còmplices de la imposició ideològica en els centres escolars"

La moció en favor de la llibertat educativa i en contra de la llei del plurilingüisme va ser donada suport pel PP i per CS

VOX acusa el PSOE i Compromís de ser "còmplices del corró ideològic que suposa la llei del plurilingüisme en els centres educatius". Segons el partit d'ultradreta "denunciem que aquesta imposició lingüística només beneficia al lobby format per associacions que aconsegueixen subvencions i que el model d'immersió lingüística imposada per la Conselleria d'Educació no respecta la llengua materna de la majoria dels xiquets, alguna cosa que vulnera el dret dels pares a triar la llengua vehicular en la qual desitgen que estudien els seus fills".

 

Els vots en contra de PSOE i Compromís van evitar que aquesta moció de VOX tirara avant. El seu portaveu a Torrent, Salvador Benlloch, "això converteix al PSOE i a Compromís en còmplices del que està ocorrent a les aules dels centres escolars i permetent l'avanç del corró ideològic totalitari".
 

VOX també ha criticat la falta de suport de Compromís en una moció conjunta de tots els grups polítics condemnant els actes violents ocorreguts a Catalunya i mostrant "el nostre suport a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat"; igualment, "vam fer una crida respecte a la legalitat, la defensa de la Constitució i a la unitat
democràtica".

 

En aquest sentit, VOX TORRENT ha manifestat sempre el seu suport "a les nostres Policies, Exèrcits i Guàrdia Civil, no únicament en contextos com els esdevinguts en les últimes setmanes sinó també en situacions més serenes". Tant Salvador Benlloch com Antonio Martínez volen recalcar que "alguns partits ometen o obliden la gran labor que realitza l'UME (unitat militar d'emergències) en tot el territori nacional".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.208.72

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.