Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 11:42:02 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 31 de Octubre del 2019

Línies d'autobús i pàrquing gratuït en la festivitat de Tots Sants

El pàrquing de Parc Central roman obert fins al dia 1 de novembre i, a més, s'han incrementat les línies d'autobús, gratuïtes el 31 d'octubre i 1 de novembre

Amb motiu de la festivitat de Tots els Sants, l'Ajuntament de Torrent ha posat en marxa un dispositiu especial amb l'objectiu de regular el trànsit de la zona i augmentar la seguretat dels veïns i veïnes. Tenint en compte els nombrosos desplaçaments que estan previstos incrementar els espais d'estacionament en la rodalia del cementeri del municipi i ampliar els serveis de transport públic.
 

Durant aquests dies i fins a l'1 de novembre –inclusivament-, s'ha obert al públic el pàrquing de les instal·lacions esportives de Parc Central, perquè la ciutadania puga estacionar els seus vehicles de manera gratuïta. Igualment, des de la delegació de Mobilitat, s'ha augmentat i adequat la senyalística de les vies al voltant del cementeri, incrementant la seguretat tant de vianants com de conductors.

 

Al mateix temps, el servei de TorrentBus serà gratuït els dies 31 d'octubre i 1 de novembre. A més, en tractar-se de festiu el dia 1 de novembre, es disposarà d'una ampliació especial d'autobús de les línies Roja i Verd, facilitant l'accés i el servei de les persones. Igualment, amb l'objectiu de millorar la fluïdesa del trànsit i garantir i la seguretat dels veïns i veïnes, s'ha disposat un operatiu conjunt entre la Policia Local i Protecció Civil, que controla els diferents accessos i zones habilitades per a estacionament.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.44.108

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.