Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 30 de Octubre del 2019

L'associació de Torrent Sí a la Vida inaugurarà un panteó per als "no nascuts"

Segons el col·lectiu torrentí es tracta del primer panteó d'aquest tipus que s'instal·la en un cementeri del país

L'associació Torrent Sí a la vida inaugurarà el pròxim 1 de novembre un panteó per als "no nascuts". Aquest panteó va destinat a tots aquells xiquets que no han acabat el seu procés de gestació per diferents motius (avortament espontani, natural, provocat...). Aquest monument contribueix a reconéixer la dignitat de la persona humana des del moment de la fecundació ja que, des de llavors, hi ha un nou ésser humà en el ventre matern.
 

"Aquesta és una iniciativa de la nostra associació l'objectiu de la qual és la protecció de la dignitat de la vida humana des de la seua concepció, i al llarg de totes les seues etapes, en tot moment i circumstàncies".  Des de Torrent Sí a la Vida han volgut agrair la generositat de la Junta Rectora del Cementeri que "ha sufragat totes les despeses de la construcció, així com, l'interés mostrat per Juan José Llorens, anterior rector de la  Asunción de Torrent, gràcies als quals la iniciativa ha pogut dur-se a terme".
 

El panteó se situa als peus de la Verge dels Desemparats, patrona de València, "ubicació triada acurada i estratègicament pel seu significat", segons aclareix la pròpia associació. "Damunt del panteó, hi ha un angelito com a símbol de la innocència i puresa d'aquests xiquets no nascuts". el col·lectiu torrentino recorda que, "en l'actualitat, els xiquets avortats són considerats en molts casos residus mèdics, acabant en el fem o en la indústria cosmètica, segons algunes informacions, per la qual cosa sens dubte, suposa una victòria de la cultura de la vida contra la cultura de la mort".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.156.250

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.