Dilluns, 17 de Juny del 2024

Actualitzada Dilluns, 17 de Juny del 2024 a les 10:57:55 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 30 de Octubre del 2019
URBANISME

Patrimoni dóna el vistiplau a la reurbanització de l'Alter

La Junta de Govern del passat dilluns ha començat el procés administratiu per a la reurbanització de 12 carrers del barri antic de la localitat

Després d'anys esperant, l'Ajuntament de Torrent ha anunciat que Patrimoni ha donat el vistiplau al projecte de reurbanització de part del barri de l'Alter, situat en el barri antic de la localitat. L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha anunciat que la Junta de Govern del passat dilluns ha començat el procés administratiu per a adjudicar les obres de reurbanització de 12 carrers del barri antic, que "previsiblement començaran en 2020", segons ha anunciat el màxim edil.

 

L'actuació s'ha dividit en dues fases, la primera inclou la remodelació dels carrers Verge dels Desemparats, Santa Bàrbara, part del carrer de la Santíssima Trinitat, Abastidors, Salvador Fernández Ros, Cantereríes i Santa Cecília. En la segona fase s'inclouen els carrers Mare de Déu del Pilar, Alaquàs, part del carrer Sant Llúcia, Sant Isidre i Pizarro.
 

Aquest projecte portava un parell d'anys esperant l'aprovació de Patrimoni. En un primer moment el projecte de l'Ajuntament va ser modificat, ja que des de l'administració autonòmica es demanava conservar l'empedrat que encara existeix en molts dels carrers de l'Alter. Finalment, l'Ajuntament ha anunciat que després de presentar les al·legacions oportunes, "es conservarà l'empedrat en aquells carrers en les quals encara existisca, utilitzant els materials recomanats per Patrimoni".

 

Ros ha volgut recalcar que, "no podem utilitzar l'empedrat original perquè serà molt costós tant en temps com en pressupost "netejar-ho tot per a tornar-ho a col·locar", a més el màxim edil ha recalcat que "és un material que ja no existeix i està protegit pel que és inviable utilitzar-lo".
 

17 empreses opten al projecte del Palau de Justícia
El màxim edil també ha anunciat que s'han presentat un total de 17 empreses per al projecte del Palau de la Justícia. Ros ha anunciat que "seran ara els tècnics els que comencen a estudiar cadascun d'ells, la qual cosa pot portar diversos mesos". Però l'alcalde ha volgut recalcar que "estem dins de terminis i si tot va com ha d'anar l'obra pot estar adjudicada a la fi de l'any que ve".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.166.37

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.