Diumenge, 12 de Juliol del 2020

Actualitzada Dissabte, 11 de Juliol del 2020 a les 16:13:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 30 de Octubre del 2019

URBANISME

Els veïns de l'entorn de la plaça dels Fonts acudeixen a la reunió de l'Ajuntament

L'alcalde Jesús Ros, la regidora d'Urbanisme, Inma Amat, tècnics municipals i responsables de les obres, van explicar amb tot detall els passos a seguir

Amb l'objectiu de donar a conéixer el Projecte de reordenació de la plaça de les Fonts i el seu entorn (Centre Històric) i el Projecte de pavimentació del carrer Sant Francesc, que prompte es posaran en marxa, l'Ajuntament de Torrent va organitzar ahir a la vesprada en el Consell Agrari Municipal una xarrada informativa amb els veïns i veïnes de la zona.

 

L'alcalde Jesús Ros, la regidora d'Urbanisme, Inma Amat, tècnics municipals i responsables de les obres, van explicar amb tot detall els passos a seguir “en aquestes dues importants actuacions que milloraran la imatge d'aquests carrers històrics, dotant-les de totes les millores d'accessibilitat i renovant els seus serveis”, va destacar l'alcalde.
 

Amb el primer projecte, emmarcat en l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) cofinançada al 50% amb fons europeus FEDER, es millorarà l'accessibilitat de la plaça dels Fonts i carrers Massanassa i Sant Domènech, eliminant els obstacles, dotant-les d'un paviment adequat per al trànsit per als vianants. D'aquesta manera, es projecta una nova xarxa de pluvials, així com la renovació de la xarxa de distribució d'aigües més antiga.
 

Amb el projecte de Pavimentació del carrer Sant Francesc, s'aconseguirà facilitar el trànsit per als vianants i donar compliment a la normativa actual d'accessibilitat. La nova secció proposada es defineix com una “plataforma única” amb itinerari per als vianants i rodat al mateix nivell, en tant que l'ample de carrer no permet un altre tipus d'actuació conforme a la normativa d'accessibilitat. Per tant, es dissenyarà una via amb preeminent caràcter per als vianants en què el trànsit per als vianants i rodat es realitza al mateix nivell.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.234.241.200

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.