Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 29 de Octubre del 2019
TEATRE

“Hitchcock la comèdia” I Montserrat Martí Caballé en el Auditori

Aquest cap de setmana els riures estan assegurats amb “Hitchock la comèdia”, un homenatge en clau d'humor a les pel·lícules i a les sèries d'Alfred Hitchcock, ple de referències dels seus clàssics

Aquest cap de setmana els riures estan assegurats amb “Hitchock la comèdia”, un homenatge en clau d'humor a les pel·lícules i a les sèries d'Alfred Hitchcock, ple de referències dels seus clàssics. El conjunt de diferents trames i casos dels seus thrillers, es converteix en una comèdia d'embolic, un vodevil en blanc i negre amb un llenguatge absurd i divertit. I tot això de la mà de Jordi Ríos i Mónica Pérez, habituals de Homozapping, Crackòvia, La que s'aveïna o Buenafuente, que interpreten a Isidro, emprat d'una sala de cinema, i a la seua núvia, els qui, sota la direcció del mateix Alfred Hitchcock, es veuran immersos en l'enregistrament d'un curt d'intriga per a un festival de curtmetratges. La funció serà el dissabte 2 de novembre a les 20 h.

 

L’Auditori de Torrent també ens brinda la possibilitat de gaudir d'una de les veus més privilegiades del panorama líric nacional. Montserrat Martí, filla de la llegendària soprano Montserrat Caballé, presenta el seu recital d'òpera i sarsuela al costat del baríton zamorà Luis Santana acompanyats pel pianista Antonio López. El programa triat és una successió de fragments d'òpera i sarsuela de diversos compositors: tres d'ells extrets de La traviata de Verdi i obres de Donizetti, Rossini, Mozart, Obradors, Falla, Penella, Giménez, Serrano i Torroba. Montserrat Martí compta amb una àmplia trajectòria com a solista a nivell nacional i internacional, havent interpretat nombrosos papers de les obres més importants del repertori operístic en els principals teatres i festivals europeus. La funció serà el diumenge 3 de novembre a les 19 h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.150.163

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.