Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 29 de Octubre del 2019
SETMANA SANTA

Les germandats de Setmana Santa es bolquen en els seus actes solidaris

La germandat Jesus Nazareno va celebrar un concert de bandes, el Ecce-Homo una jornada en benefici de Càritas i el Sant sepulcre el seu Dia del germà

La solidaritat ha estat molt present aquest cap de setmana a Torrent gràcies a les germandats de la Setmana Santa. En primer lloc, la germandat Jesús Nazareno i Simón Cirineo va celebrar el dissabte l'IV Certamen Marxes Processionals, on van participar les CCYTT Sant Sopar i Cavallers del Sant Calze, les CCYTT Negacions de Pedro, CCYTT Sant Sepulcre i CCYTT M.I Verge dels Dolors.

 

La trobada va tindre lloc en la parròquia de la Sagrada Família, commemorant la seua 50 aniversari. L'acte va reunir veïns i veïnes, a la Reina de l'Encontre, María Silla Mora, el president de la Junta Central de Germandats de la Setmana Santa, José Vicente Yago, l'alcalde Jesús Ros i els representants de la corporació municipal. Al mateix temps, el certamen tenia caràcter solidari, ja que es van recollir aliments en favor de Càritas.
 

Igualment, la germandat de l'Ecce-Homo va organitzar una jornada solidària, també a benefici de Càritas, en la qual es van recaptar 1.000 euros. La iniciativa, que va tindre lloc en la plaça Sant Roc, va comptar amb els confrares de la germanor, però també d'altres germanors que es van sumar a col·laborar amb els organitzadors.

 

També va estar present la Reina de l'Encontre, el president de la Junta Central de Germandats, l'alcalde i els representants de la corporació municipal. A més, es va realitzar una rifa solidària en la qual es van sortejar diferents lots i regals donats pels comerços torrentinos.
 

Finalment, la germandat del Sant Sepulcre va tindre el diumenge un programa carregat d'activitats per a celebrar el Dia del Germà, una tradició que se celebra des de fa anys. El punt inicial dels actes va ser una concentració en el seu local social per a, seguidament, realitzar una cercavila amb la banda fins a la parròquia de Monte-Sión, on es va realitzar una eucaristia. En finalitzar, el pati del col·legi va acollir un menjar per a tots els germans i germanes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.100.120

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.