Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 28 de Octubre del 2019
ORDENANCES MUNICIPALS 2020

Ros proposa congelar els impostos en les ordenances del 2020

A més, en algunes ordenances es proposa incrementar la bonificació, com és el cas de les plusvàlues per transmissions mortis causa, que es proposa incrementar en tots els trams, especialment en el primer, el dels valors cadastrals més baixos, que passaria del 75% al 95%, que és el màxim de bonificació admesa per llei

L'equip de govern de Torrent presentarà una proposta d'ordenances municipals en la qual es manté la congelació de taxes, impostos i preus públics en 2020. A més, en algunes ordenances s'incrementa la bonificació, com és el cas de les plusvàlues per transmissions mortis causa, que se n'incrementarà en tots els trams, especialment en el primer -els valors cadastrals més baixos-, que passaria del 75% al 95%, que és el màxim de bonificació admesa per llei.
 

Respecte a l'impost de béns immobles l'equip de govern socialista proposa mantenir el tipus impositiu, "continuant amb la política de no pujada d'impostos". La regidora d'hisenda, Esmeralda Torres ha volgut recalcar que, "continuem amb el nostre compromís ferm de no apujar ni un impost, ni una taxa ni un preu públic, una mesura que podem adoptar gràcies a la bona salut econòmica del consistori fruit d'una bona gestió i del treball dels funcionaris de la casa".
 

Ara finalitzat el termini de la presentació d'esmenes per part dels partits polítics, serà l'equip de govern el que estudie les propostes i accepte o no les esmenes de l'oposició en el pròxim ple municipal. Ara com ara, des de Compromís han anunciat que l'equip de Ros ha acceptat les seues esmenes a les ordenances de 2020, veurem què succeeix amb la resta de propostes de l'oposició.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.104.214

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.