Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 22 de Abril del 2024 a les 13:29:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 28 de Octubre del 2019
PRECAMPANYA ELECTORAL

Dolores Delgado visita Torrent en un acte de precampanya

A menys d'una setmana perquè arranque la campanya electoral expressa, la ministra de Justícia en funcions va acompanyar als líders socialistes valencians en un mítin a la sala de l'Antic Mercat

Els socialistes de Torrent ja estan en precampanya i van celebrar el primer míting dues setmanes abans de les eleccions del 10 de novembre. En aquesta ocasió va visitar la capital de l'Horta Sud la ministra de Justícia en funcions, Dolores Delgado que va acompanyar als líders valencians del PSPV.

 

En l'acte polític van estar el president de la Generalitat, Ximo Puig, la secretària general del PSPV a la província de València, Mercedes Caballero, el secretari general del PSPV a la comarca de l'Horta Sud, Andrés Campos i l'alcalde de Torrent, Jesús Ros.
 

En el discurs de Delgado va estar molt present el fantasma de l'abstenció i ha instat a "superar la desesperació" de tornar a unes eleccions i "véncer a l'abstenció" per a "guanyar un futur". Segons la ministra, l'abstenció "no pot guanyar" perquè "no soluciona els problemes de la gent, no garanteix les pensions, el salari mínim, l'estabilitat en l'ocupació, un treball digne, no ajuda a aprovar la llei de l'eutanàsia, no dóna eines per a lluitar contra la desigualtat o la violència de gènere i no permet reformes estructurals necessàries per a Espanya".
 

Per part seua, Ximo Puig, va optar pel discurs de la por i va recordar el pacte de dretes en el govern d'Andalusia, "ara més que mai, perquè estiga país siga viable, el pròxim 10 de novembre, necessitem guanyar amb la major força possible". Caballero va recordar en la seua intervenció l'aposta del seu partit a favor de la llei de la memòria històrica i de la lluita de les dones per aconseguir la igualtat dins de la societat.

 

Per la seua part Campos, va animar als torrentins a anar a votar "amb il·lusió i ganes de canviar les coses". I el màxim edil de la ciutat amfitriona, Jesús Ros, va recalcar que el Partit Socialista és l'"únic partit que sap col·locar a Espanya en el mapa del món".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.166.7

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.