Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Dilluns, 28 de Octubre del 2019
FUTBOL

El Torrent CF, tercer després de la seua victòria enfront del Riba-roja

Tres punts que aconsegueixen els torrentinistes gràcies a un magnífic gol de David Pérez

El Torrent CF està en ratxa i ja sumen una nova victòria més, aquesta vegada enfront del Riba-roja de Túria. Tres punts que aconsegueixen els de Marín gràcies a un magnífic gol de David Pérez que col·loca al Torrent CF tercer en la classificació. Els dels Sant Gregori van realitzar un partit quasi perfecte en defensa des del minut un fins al xiulet final.

La primera oportunitat va ser per als locals de la mà Pedro i Tébar i que va buidar no sense dificultats el porter visitant. Tots dos equips no van arriscar massa al contra atac per a no deixar espai al contrari i el gol no va arribar fins al minut 85 gràcies a un golàs de David Pérez.

En un bon atac de Galindo, donat suport per Boris per l'esquerra i una gran rematada de David Pérez, que es va traure des de la vora de l'àrea un tremend tret que es va colar en les xarxes, portant l'entusiasme a les graderies de Sant Gregori.

Finalment amb aquest triomf els de Marín es col·loquen tercers amb 17 punts, a un punt del segon i a tres del líder. Ara toca visitar al barri del Crist, un partit "molt complicat" segons l'entrenador torrentí i que "toca preparar-lo a consciència".