Divendres, 07 de Agost del 2020

Actualitzada Dimecres, 05 de Agost del 2020 a les 11:21:23 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 23 de Octubre del 2019

ORDENANCES FISCALS 2020

El PP demana rebaixar l'IBI en les ordenances fiscals per a 2020

El Tipus de Gravamen que aplica l'Ajuntament a l'IBI és de 0,53, "el mateix que va deixar el PP en 2015 després de huit anys consecutius de baixades, ja que en 2007 es trobava en el 0,83 que el va deixar l'anterior govern socialista. Els populars van baixar aquest coeficient un 64% en els huit anys de govern del PP a Torrent"

Els populars han denunciat que “el govern socialista de Torrent, per cinqué any consecutiu no baixarà l'IBI”, al no haver presentat cap proposta de modificació en l'ordenança. No obstant això des del PP de Torrent sí s'ha presentat una esmena en aquest sentit, perquè baixe el coeficient de l'IBI, del 0,53 actual al 0,51.

 

“És la mateixa proposta que portem presentant reiteradament cinc anys, perquè es debata i els ciutadans de Torrent comproven que una altra política fiscal a Torrent és possible amb el Partit Popular”, assenyala el seu portaveu, Amparo Folgado.El Tipus de Gravamen que aplica l'Ajuntament de Torrent a l'IBI és de 0,53, el mateix que va deixar el PP en 2015 després de huit anys consecutius de baixades, ja que en 2007 es trobava en el 0,83 que el va deixar l'anterior govern socialista. Els populars van baixar aquest coeficient un 64% en els huit anys de govern del PP a Torrent.Folgado també critica que “els veïns de Torrent han vist com aquest ajuntament socialista els ha pujat l'aigua, ha eliminat la subvenció RECICLA, ha sigut incapaç de reduir el tipus de gravamen de l'IBI i després trau pit d'un superàvit en els comptes fictici, obtingut a força de pujar impostos i retallar en benestar social”.

 

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.236.132.132

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.