Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 23 de Octubre del 2019
EDUCACIÓ

El centre d'Educació L'Encarnació rep la visita del conseller Marzà

Ha visitat les instal·lacions i alguna de les aules per a comprovar les qualitats del nou col·legi, que ha qualificat com "un referent en el sistema educatiu de la Comunitat Valenciana"

L'equip docent i l'alumnat del Col·legi d'Educació Especial L'Encarnació han rebut aquest matí la visita del conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, que ha estat acompanyat de l'alcalde Jesús Ros i la directora del centre, Amparo Fluixà; la regidora d'Educació, Patricia Sáez; la directora general d'Inclusió Educativa, Raquel Andrés; el director general d'Infraestructures Educatives, Víctor García; així com representants de la corporació municipal.

 

La comitiva ha visitat les instal·lacions i alguna de les aules per a comprovar les qualitats del nou col·legi, un referent en el sistema educatiu de la Comunitat Valenciana, i que compta amb 21 aules, dues aules taller i llar, així com gimnàs, classes d'estimulació multisensorial, música, estimulació motriu, i una sala multiusos. El conseller ha valorat “la lluita de les famílies al llarg dels anys” i que gràcies a elles hui Torrent compta amb un centre que és tot un referent.
 

Per part seua, l'alcalde ha recordat que el projecte de la construcció del nou centre “va ser el primer compromís del president Ximo Puig amb el nostre poble quan va accedir a la Generalitat, i hui ja és tota una realitat, donant resposta i fent justícia amb les famílies i els 130 xics i xiques del centre”.
 

Marzà ha pogut participar en el programa de ràdio que desenvolupa l'alumnat, a més de conéixer de primera mà el treball fisioterapèutic que es duu a terme en el gimnàs, les activitats que es realitzen a l'aula de música, així com les de cuina o ceràmica.

 

L'Encarnació també disposa amb menjador i dues aules destinades a la iniciació professional, un servei ambulatori i una zona d'administració. A més, disposa d'espais replets de llum natural, grans patis i condícies totalment adaptades.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.132.194

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.