Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 23 de Octubre del 2019
EDUCACIÓ

VOX demana la implantació del "Pin Parental" en Torrent

És una sol·licitud que va dirigida als directors dels centres educatius on se sol·licita a la direcció que informe prèviament, a través d'una "autorització expressa" sobre qualsevol matèria, xarrada, taller o activitat que es realitze en el centre escolar

El partit conservador ha presentat una moció en el ple de l'Ajuntament per a demanar la implantació del Pin Parental. Segons la formació d'Abascal, tenen coneixement sobre "la participació de menors, en els centres escolars, en activitats amb un marcat caràcter ideològic o continguts de valors ètics, morals, socials o sexuals".

 

Des d'aquest partit recorden que "tant la Constitució Espanyola en el seu article 27, com diversos acords i tractats internacionals (la Declaració Universal dels Drets Humans, el Conveni Europeu de Drets Humans, el Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics o la Convenció de la UNESCO) recullen el dret dels pares a triar lliurement l'educació dels seus fills".
 

Des de VOX demanen que es respecte aquests drets "i els pares tinguen vertadera llibertat d'elecció" a més reclamen que els pares "han de ser coneixedors dels continguts de les activitats que vagen a realitzar els seus fills en l'àmbit educatiu per a, d'aquesta forma, donar una autorització expressa".
 

Segons la formació ultraconservadora, multitud de pares presenten les seues queixes davant certes xarrades, matèries, tallers o activitats que estan rebent els seus fills i que afecten qüestions morals socialment controvertides o sobre la sexualitat, que valoren com a intrusius per a la seua consciència i intimitat".

 

I conclouen en les seues peticions que "creem en l'absoluta necessitat que, com a pare o mare, puguem conéixer i analitzar per endavant aquestes activitats per a, d'aquesta manera, donar el nostre consentiment o no".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.218.146

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.