Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 21 de Octubre del 2019
MEDI AMBIENT

Torrent en alerta groga per pluges intenses

A partir d'aquesta vesprada s'espera que comencen les precipitacions que podran deixar en menys d'una hora 20 litres per metre quadrat

Torrent torna a estar en alerta groga després de l'episodi de pluges de fa una mica més d'un mes. En aquesta ocasió, la AEMET ha decretat alerta groga en tota la Comunitat a excepció del litoral i prelitoral de Castelló, on s'ha decretat alerta taronja.

 

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia s'espera el gruix de pluges la jornada del dimarts 22 d'octubre, deixant en la localitat fins a 20 litres per metre quadrat en menys d'una hora. Les pluges començaran en el sud de la Comunitat i es desplaçaran cap al nord.

 

Segons la pàgina web d'Oragenet, la DANA està situada a l’oest de la Península, des d’on demà dimarts començarà a desplaçar-se lentament cap al nostre territori. Les primeres precipitacions es registran hui dilluns al litoral i prelitoral de la mitad sud de la Comunitat, on localment podrian registrar-se ruixats d’intensitat moderada o forta d’uns 20 litres en poc mé d’un hora. El vent anirà reforçant-se de llevant i xaloc aportant humitat als núvols per donar pluges que durantla nit es faran més generals.

 

Segons Oratgenet, serà demà dimarts 22 d'octubre quan les precipitacions seran generals i localment inenses o molt intenses. A última hora de la vesprada i durant la nit de dimarts començarà a bufar mestral i ponent i de seguida escamparan els núvols i remetran les pluges. (FOTO. ORATGENET.COM)

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.218.209.8

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.