Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 20 de Octubre del 2019

Sandra Peris, exaltada com fallera major infantil de Torrent 2020

La xiqueta, de la falla Av. Reina Sofia, va estrenar el seu vestit de valenciana en Rosa Persa i dibuix Laballe

En un matí de plutja el món faller infantil de Torrent va exalta a la seua màxima representant de les falles de 2020. Diumenge a les 11.30 h. l’Auditori es va omplir de gent per a gaudir de l’exaltació de Sandra Peris, que arribà amb cotxe oficial, precedida per la seua Cort d’Honor. L’acte va estar dissenyat per als gustos de la protagonista, on van participar les seues amigues amb un número de ball modern i un altre del quadre de ball infantil del grup folklòric de l´ú i el dos del Llar Antonià, on Sandra  Participa.  L’exaltació va estar presentada per Lucía Alapont i Adrián Martínez. El mantenidor fou Ramon Estellés, secretari General de JCFV de 2017 a 2019, actualment assessor a la presidència de JCFV. Faller de la Falla Pere Cabanes-Joan XXIII, delegat de cultura de la Federació de Falles de Benicalap-Campanar, on ha col.laborat al muntage d'exposicions i jornades culturals.

 

El moment més esperat de la nit va ser quan l'alcalde de la ciutat, Jesús Ros, va ficar la banda a la màxima representant. Després dels moments de nervis va ser el torn de l'arribada de les paraules del mantenedor i de la visita de les 29 falles de la ciutat que van felicitar a Alícia Pallardó. Festes germanes, representades en les seues falleres i regines, com la regina de Segorbe i d'altres Juntes Locals de la Comunitat, van estar presents i van felicitar a la protagonista de la nit. La recent proclamada fallera major de València, Consuelo Llobell, va tancar les visites a la protagonista de la nit. Després de l'acte va tindre lloc un sopar a un restaurant de la ciutat. L'acte va ser seguit per milers de persones gràcies a la connexió en directe de TeleTorrent, que un altre any acosta la festa de la capital de l'Horta Sud a tot el món que no té entrada. 

 

El secret de Sandra Peris

Al igual que anit en l'exaltació major, per a tal ocassió Sandra ha devetlat el seu secret millor guardat. Ha triat un vestit en color rosa persa,  amb un dibuix de nom Laballe, amb fils de color en blaus, blancs i rojos, de la firma de Vives i Marí i confeccionats per la casa A l'Antiga. Les falleres majors i Corts d’Honor van lluir les pintes i els adreços, regal de l'Ajuntament, obra de l’empresa artesana torrentina Totet i a Creaciones Serres Aderezos.

 

Per la seua banda, la Cort d'Honor Infantil va estrenar també la seua indumentària oficial, per parelles de color, de també la firma torrentina, A l'Antiga, que han elaborat els vestits amb unes teles de Vives i Marí  en colors: Blau cel, Toffee, Lorca i Gris Acer.  Les manteletes i mantellines són d'Artesanías Valencia, els salcetins, d'Elvira Bella, els cancans i sinagües de Margarita Vercher i els escapularis, de Santet. Les sinagües, calcetins i escapularis han segut regal de Noelia Maroto, gerent de l’empresa l’Antiga, que ha confeccionat la indumentària de les representants infantils de les Falles de Torrent. 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
35.153.156.108

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.