Les sèniors del UBF inicien la temporada amb victòria

Primera jornada de lliga i primera victòria aconseguida a base d'ofici

NOU BASQUET ALBORAIA 38-61 UBF TORRENT
Primera jornada de lliga i primera victòria aconseguida a base d'ofici.
Amb un gran inici de partit 15/4 en el minut 5 del primer quart, tot feia presagiar una còmoda victòria, amb certa dosi de relaxació i amb nombrosos canvis a causa del ritme del partit l'equip rival comença a anotar amb comoditat per a un 26-32 al descans que ens feia sentir molt incòmodes.

8/0 d'inici amb atacs portant la millor situació de joc i sobretot, amb una gran defensa a les seues dues jugadores claus, anem augmentant les diferències, davant un equip, que malgrat la inflada diferència, ens va donar molts problemes.

JÚNIOR
UBF TORRENT 125- 9 L'ALCUDIA
Massa diferència de joc d'un equip a un altre, hem intentat no perdre la concentració i respectar al contrari fent coses per a no perdre el temps i utilitzar com si fóra un entrenament però el contrari no donava per a mes.

CADET A SDSC
GODELLA 43-76 CARVA UBF TORRENT
L'equip va eixir més concentrat que mai a disputar aquesta final. El malbaratament físic en el treball defensiu i el joc de contraatac prompte va obrir la primeres diferències al nostre favor, però el rival resistia i s'agarrava al partit amb accions individuals de molta qualitat.

Els minuts van anar passant i el nivell d'intensitat de l'equip es mantenia, la qual cosa va acabar de decantar la balança per a les nostres, que finalment van guanyar el primer títol de la temporada.
Ara és important continuar treballant duro i amb humilitat per a afrontar la temporada.

INFANTIL A
PILAR 61-41 UBF TORRENT
Final del trofeu de la Lliga Valenciana amb sabor agredolç, després d'un gran inici i amb un 8/11 al nostre favor en el primer quart, la teòrica superioritat de l'equip col·legial no es feia notar. Un segon quart on només anotem 2 punts, posa molt clara la superioritat física i d'edat de l'equip rival.

Amb un tercer quart al nostre favor la diferent es veu reduïda en 3 punts, però un mal quart quart amb una diferència de +10 punts a favor de l'equip rival ens posen les coses molt costa amunt.
Una llàstima perquè dos mals quart ens aparten d'un resultat que pels mèrits d'un i un altre equip no hauria de ser de 20 punts de diferència.