Domingo, 26 de Enero de 2020

Actualitzada Viernes, 24 de Enero de 2020 a las 12:04:53 horas

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
Mancomunitat Mancomunitat
REDACCIÓ
Martes, 08 de Octubre de 2019

José Cabanes i Isabel Martín, nous vicepresidents de la Mancomunitat

L’alcalde de Sedaví, José Cabanes, serà el Vicepresident Primer de la Mancomunitat de l’Horta Sud, i l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Marín, la Vicepresidenta Segona, completant així l’organigrama sorgit de l’últim plé, al qual l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, va ser elegida Presidenta de la corporació per a esta legislatura

L’alcalde de Sedaví, José Cabanes, serà el Vicepresident Primer de la Mancomunitat de l’Horta Sud, i l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Marín, la Vicepresidenta Segona, completant així l’organigrama sorgit de l’últim plé, al qual l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, va ser elegida Presidenta de la corporació per a esta legislatura.

 

El nou Vicepresident s’ha mostrat “agraït per l’oportunitat i al mateix temps amb moltes ganes de fer coses per la nostra comarca”. Per a Cabanes “estem davant d’una oportunitat molt important per a continuar avançant en els serveis que ha d’oferir una Mancomunitat, que encara poden ser molts, sobretot per als pobles menys grans”. En este sentit ha avançat que una de les línies de treball va a ser “tindre més contacte amb Europa, ja que pensem que pot ser una gran ajuda per als projectes locals”.

 

Per la seua part, l’alcaldessa de Paiporta ha assegurat que “ens trobem davant d’una legislatura il·lusionant, en la que venim per a participar i ser protagonistes d’una comarca més justa, ecològica i millor comunicada. Per a fer-ho, ens comprometem a treballar molt amb els reptes que tenim per davant”. Martin ha destacat algunes de les idees per al futur, com ara “treballar en la millora de la mobilitat, tant dins de l’Horta Sud com en les connexions amb altres comarques; també afrontar la emergència climàtica que vivim”.

 

La presidenta de la Mancomunitat, Eva Sanz, ha volgut destacar que “estes vicepresidències suposen un impuls a la diversitat i al treball que volem posar en marxa des de la institució durant la pròxima legislatura. Estem molt compromeses amb les necessitats que té la nostra comarca, i pensem que des de la Mancomunitat tenim una magnífica oportunitat de millorar moltes coses, per això pense que amb estes dos persones, plenes d’idees i d’iniciativa, podrem afrontar millor els reptes que se’ns presenten”.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.229.142.175

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.