Dissabte, 11 de Juliol del 2020

Actualitzada Dissabte, 11 de Juliol del 2020 a les 16:13:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 07 de Octubre del 2019

Torrent ret homenatge al seu Policia Local

L’Ajuntament reconeix la labor dels policies locals en actiu amb 30 anys de servei públic, a més d’entregar la medalla al mèrit policial i reconéixer el treball de tota una vida dels policies jubilats

L’alcalde Jesús Ros, al costat de la regidora de Seguretat Ciutadana, Inma Amat, i el comissari cap del cos de la Policia Local de Torrent, Eduardo Martínez, van entregar divendres passat les medalles, felicitacions i esments amb motiu de l’acte de commemoració del Dia de la Policia Local de Torrent.

 

Els màxims representants de la societat civil de la ciutat es van reunir al jardí de l’Hort de Trénor per a acompanyar als agents locals en un dia en què es reconeix la gran responsabilitat que assumeixen com a guardians de la seguretat del municipi. L’acte va començar amb les paraules de la regidora de Seguretat Ciutadana que va voler reconéixer “l’esforç i constància de les persones que han construït el cos de la Policia Local de Torrent al llarg dels anys i especialment als Policies locals jubilats l’últim any i als quals romanen en actiu amb més de 30 anys de servei, pel seu lliurament i dedicació de quasi una vida al servei dels altres i en defensa dels drets i llibertats públiques”.

 

En l’acte es va homenatjar els policies locals jubilats, els quals van rebre un diploma en reconeixement a la seua trajectòria. A continuació, es va entregar la Medalla Marró amb distintiu Blau als membres de la Policia Local de Torrent amb trenta anys de servei en actiu, en agraïment al seu constant lliurament i dedicació en el compliment dels deures del seu ús i càrrec.

 

Finalment, van ser condecorats amb la medalla Blava amb distintiu Blanco l’oficial José Martínez Ponce, per haver contribuït de forma decisiva al fet que Torrent forme part dels 10 municipis de Grans Ciutats on més s’ha reduït els sinistres de trànsit així com per la seua implicació decisiva en la implantació del sistema de Gestió Integral Policial. D’altra banda, l’agent Javier Bernardo Cano, va ser també condecorat, pel seu treball des de maig de 1989, any en què li va ser assignada la responsabilitat de la Gestió de les Transmissions i Comunicacions del Cos, en la qual ha anat evolucionant i solucionant els problemes sorgits de manera humana, col·laborativa, proactiva, pacífica i eficaç. A més s’ha tingut en compte el seu decidit compromís a continuar treballant en l’evolució tècnica dels mitjans assignats i la seua dedicació, esforç, tenacitat i convenciment en el manteniment i conservació dels mitjans materials dels quals disposa el Cos.

 

L’alcalde Jesús Ros, va ser l’encarregat de concloure l’acte, felicitant la Policia Local de Torrent “per la gran labor que realitzen cada dia garantint la seguretat en tots els esdeveniments que se celebren a la ciutat, una col·laboració imprescindible i de gran responsabilitat”. L’alcalde també va tindre paraules per a les famílies dels agents, per la seua implicació i generositat a l’hora de comprendre una professió que exigeix una dedicació plena.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.204.191.145

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.