Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 07 de Octubre del 2019

Les falles de Torrent realitzen el seu tradicional homenatge a la Senyera

La ciutat calfa motors per a celebrar el 9 d’Octubre

La falla Sants Patrons va realitzar diumenge passat el seu tradicional homenatge a la Senyera, un acte en el qual participen totes les falles de municipi en els dies previs a la gran festa dels valencians i valencianes. L’acte va començar amb el nomenament de cadascuna de les comissions falleres així com de la cort d’honor i de les falleres majors de Torrent del 2020, Alicia Pallardó i Sandra Peris.

 

L’alcalde Jesús Ros, acompanyat de la corporació municipal, no va voler faltar a una cita en la qual es reivindica “l’orgull de ser valencians i la importància de no perdre allò que ens identifica com a poble”. A continuació, al ritme del tabal i la dolçaina, es va dur a terme una processó cívica pel barri antic de la ciutat, en la qual van destacar els balls tradicionals i la senyera portada per les falleres majors de Torrent i per les falleres majors de la falla Sants Patrons. L’acte va finalitzar enfront del casal amb els himne de València.

 

Celebració del 9 d’Octubre
Dimecres que ve Torrent es vestirà de gala per a celebrar el dia dels valencians i valencianes amb la processó cívica i l’homenatge a Jaume I que començarà a les 19 hores en l’antic ajuntament situat al carrer Ramón y Cajal i que arribarà fins a la Torre. Després de l’homenatge, la banda simfònica del Cercle Catòlic de Torrent interpretarà diverses peces musicals i posteriorment un espectacle pirotècnic posarà fi a les celebracions. Tot això es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube i Facebook Ajuntament de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.174.174

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.