Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 07 de Octubre del 2019

Cs Torrent critica que PP i PSOE utilitzen el ple per a fer campanya

El portaveu de Ciutadans, Raúl Claramonte, ha criticat que "els dos grups municipals perden el temps amb una moció econòmica per a enredar-se en la seua lluita bipartidista i es deixa de costat altres polítiques centrades en els nostres veïns i municipi", ha retret en el ple

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha criticat que "els populars i socialistes utilitzen el ple per a fer campanya electoral". "Els dos grups municipals perden el temps amb una moció econòmica per a enredar-se en la seua lluita bipartidista i es deixa de costat altres polítiques centrades en els nostres veïns i municipi", ha retret en el ple.

 

Claramonte ha ratllat la moció defensada per la portaveu popular de "còpia i pega en la mateixa línia ja presentada en altres municipis pel seu partit”. “Lògicament, ho hem donat suport perquè reclama al Govern la transferència dels recursos derivats de la participació dels ingressos de l'Estat”, ha explicat.
 

No obstant això, ha destacat, “no hem entrat en l'exposició de motius per al seu joc polític, que era el que pretenia la Sra. Folgado per a fer precampanya”. “Cs aposta per la política local i per tot allò que afecta als veïns”, ha assegurat. En aquest sentit, el portaveu de la formació taronja, ha avançat que “Cs Torrent presentarà una moció per a enterrar les vies del tren de Camí “la Noria” a la qual espera se sumen la resta de grups polítics”.

 

A més, entre altres qüestions municipals, Claramonte ha preguntat al govern local sobre el grau d'execució de dues mocions aprovades a iniciativa de Cs: la sol·licitud d'una brigada forestal a Divalterra i la neteja del barranc”.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.198.146.13

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.