Dissabte, 11 de Juliol del 2020

Actualitzada Dissabte, 11 de Juliol del 2020 a les 16:13:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 04 de Octubre del 2019

L’Oficina de Promoció i Ús del Valencià presenta el llibre Torrent, un poble ple de contes III

Dimarts passat va tindre lloc la presentació del llibre Torrent, un poble ple de contes III en el marc de la Fira del Llibre i els dies 2 i 3 es va organitzar la lectura pública dels contes que recull.

Els autors van anar eixos dies a la Fira del Llibre a llegir els seus contes, el dia 2: primer i segon cicle de primària i el dia 3: tercer cicle de primària i secundària.

 

Un any més, l’Ajuntament de Torrent, des de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, s'ha encarregat de coordinar, corregir i editar el llibre que recull els contes de tot l’alumnat torrentí  que ha participat en el concurs de literatura en valencià dels Premis Sambori, convocat per la Fundació Sambori d’Escola Valenciana. En la iniciativa ha col·laborat l’associació torrentina La Gavella. És el tercer any que s'edita i enguany arreplega un total de 132 contes. “S’ha coordinat el projecte per poder donar continuïtat a esta iniciativa tan important per al futur de la nostra llengua ja que potencia el gust i el plaer de llegir i escriure en valencià.”, va explicar la regidora d’Educació i Dinamització Lingüística, Patrícia Saéz, alhora que va agrair la participació dels professors i alumnes.

 

Les escoles participants en esta edició han sigut el CEIP Antonio Machado, el CEIP Federico Maicas, el CEIP Les Terretes, el CEIP Lope de Vega, el CEIP Mare de Déu del Rosari, el CEIP Miguel Hernández, el CEIP Sant Pasqual, l’Escola el Drac, el Col·legi Montesión, el CEE Squema i els instituts La Marxadella, Serra Perenxisa, Tirant lo Blanc i Veles e Vents.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.204.191.145

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.