Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 01 de Octubre del 2019
EDUCACIÓ

El col·legi La Encarnación celebra una jornada de portes obertes

D'aquesta manera, els pares i mares dels 130 estudiants de 3 a 21 anys que cada dia assisteixen al col·legi, van poder gaudir d'un dia de celebració al costat del professorat i treballadors del centre

El Centre d'Educació Especial L'Encarnació va rebre a les famílies de l'alumnat, en una jornada de portes obertes en la qual van poder visitar les noves instal·lacions i conéixer de primera mà tots els seus serveis. D'aquesta manera, els pares i mares dels 130 estudiants de 3 a 21 anys que cada dia assisteixen al col·legi, van poder gaudir d'un dia de celebració al costat del professorat i treballadors del centre, en una jornada que va estar amenitzada per les actuacions de Kangoo Fitness, Muixeranga La Torrentina i la banda de música de la Unió Musical.
 

A l'acte va assistir l'alcalde Jesús Ros, la regidora d'Educació, Patricia Sáez, la directora del centre, Amparo Fluixà, el director territorial d'Educació, Santiago Estañan, així com exconcejales d'Educació, directors i directores centres de Torrent i representants de la comunitat educativa i de la societat torrentina, que van poder apreciar el canvi significatiu que s'ha produït en el centre, augmentant la qualitat d'unes instal·lacions que, com va declarar l'alcalde, “són un referent en l'àmbit educacional en la Comunitat Valenciana”.

 

En aquest sentit, l'alcalde també va destacar que “ara l'alumnat compta amb unes centre modern i que dóna resposta a totes les seues necessitats. Arrere queden anys de barracons i de reivindicacions. Hui Torrent pot celebrar i presumir de tindre un dels millors centres d'educació especial de la Comunitat gràcies a les persones que al llarg d'aquest temps han insistit pel projecte, al treball del propi col·legi i, sobretot, gràcies a la paciència i tenacitat d'uns pares que reclamaven una Educació en condicions dignes, i que aquest curs ja és una realitat”.
 

El centre disposa de 21 aules de grups, dues aules taller i llar, així com gimnàs, aules d'estimulació multisensorial, de música, d'estimulació motriu, així com una sala multiusos. El col·legi també compta amb menjador i dues aules destinades a la iniciació professional, un servei ambulatori i una zona d'administració.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.231.245

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.