Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 27 de Setembre del 2019
LITERATURA

La literatura pren la plaça de la Unió Musical amb la 47 Fira del Llibre

Tallers, conta contes, lectures i presentacions de llibres són algunes de les activitats programades

Torrent calfa motors per a celebrar la 47 Fira del Llibre amb un programa replet d'activitats dirigides a tots els públics. La plaça de la Unió Musical es converteix, de nou, en l'escenari triat per a acollir una nova edició d'aquest esdeveniment literari del 30 de setembre al 6 d'octubre.
 

El dilluns 30 s'inaugurarà aquesta setmana cultural amb l'activitat "Xiquidisco. La Família Dino", organitzada per Rebombori cultural, seguida de la presentació de les llibreries de la fira. L'agenda no descansarà i la plaça s'omplirà tota de visites d'alumnes de primària i educació infantil, que visitaran la fira i la biblioteca, per a realitzar activitats relacionades amb la literatura i coneixeran el funcionament propi d'estudi, préstec de llibres i lectura.

 

A les vesprades, la presentació de llibres per part dels seus autors, serà l'eix central i en la qual participaran escriptors valencians com Jaume Pallardó, Mercé Viana, Rosa Roig, J.M. González de la Costa i Amparo Peris. D'igual manera, cada dia es realitzarà una signatura d'exemplars pels mateixos escriptors. També hi haurà tallers per a xiquets durant les vesprades, així com conta contes i lectures públiques. "
 

S'ha dissenyat un programa pensant tant en el públic infantil com en l'adult, carregat d'activitats que busquen fomentar la lectura a través de temes culturals i d'actualitat, tractats de forma amena i divertida", ha afirmat la regidora d'Arxius i Biblioteques, Patricia Sáez. "Llegir és fonamental i ens fa millors, per això anime a tots els torrentins al fet que compren llibres durant aquesta important cita que aposta anualment per la difusió de la lectura".
 

El dia del llibre, dissabte 5 d'octubre, se celebrarà realitzant un descompte del 10% en la venda de tots els llibres. A més, cada dia es durà a terme un sorteig d'un lot de llibres. Les activitats es completen amb la participació de diferents associacions locals: Torrent de Paraules, Col·lectiu Soterranya i Cucurucú Teatre, que tancarà la setmana de la Fira del Llibre amb l'obra teatral Iaia, no em contes històries.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.53.202

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.