Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dimecres, 25 de Setembre del 2019
BÀSQUET

Les Júnior del UBF perden enfront de l'Almussafes

Durant tot el partit han sigut superiors, en alguns moments les de Torrent han plantat cara però els ha faltat físic per a remuntar perdent finalment 84-44

CADET A
C.B. OLIVA 32-55 UBF TORRENT
Primer partit de l'equip en la lliga Valenciana. Dijous passat 19 ens vam desplaçar a Oliva per a disputar el compromís ajornat per les tempestes del cap de setmana. Molts nervis en aquest debut competitiu i alguns errors comprensibles.

El partit va ser de menys a més, amb un Oliva que va començar físicament molt bé i les nostres que, encara que van començar una mica despistades, van anar millorant el seu rendiment minut a minut. L'equip va abusar de l'individualisme en els primers períodes, però va saber esmenar-se i vam poder veure l'esbós del que ens mostraran al llarg de la temporada, un equip que intenta jugar amb velocitat i generositat i que pretén defensar al més prompte possible als seus rivals. El resultat final és això de menys, però les sensacions van ser bones i el treball de les xiques impecable.

SDSG GODELLA 49-64 UBF TORRENT
En la segona jornada de la lliga valenciana va tocar visitar a l'equip de Godella. Aquest conjunt havia guanyat amb claredat en la primera jornada al seu rival i el partit anava a decidir el primer lloc del grup B. En els primers minuts de joc les locals van mostrar gran intensitat defensiva. D'altra banda, a nosaltres ens costava superar l'oposició per a poder anotar amb facilitat.

A més de l'anterior ens presentem al partit amb nou jugadores, que després de la lesió d'Andrea en el segon període i la de Julia en el seté, ens va deixar molt minvats. Però era el dia de superar qualsevol obstacle i així es va fer. Com si l'equip estiguera al complet nostres jugadores van treballar en defensa, van córrer quan tocava i van compartir la pilota en atac amb paciència per a obtindre una segona victòria tan merescuda com difícil.
Enhorabona a totes les xiques i a la incondicional suport del nostre públic en la graderia.

CADET B
CDSG GODELLA 51- 44 UBF TORRENT B

Jornada avançada on les de Torrent es van trobar un partit complicat, tant pel nivell de joc del rival, com per la pista exterior de la qual no estan acostumades. Durant tot el partit la diferència va ser mínima, a penes 2- 3 punts.
Malgrat la bona defensa de l'equip de Torrent, el gran encert de Godella més enllà de la línia de tres punts, va fer que al final es portaren la victòria per tan sols 7 punts. Gran esforç de les jugadores del UBF que sens dubte es veurà recompensat conforme avance la temporada.

INFANTIL A
UBF TORRENT 62- 21 ESCOLA PIA F
Segon partit de Lliga Valenciana i segona victòria. Partit amb gran intensitat defensiva des del primer minut que ens permet molts robatoris de pilota i canastres fàcils, i que ens porta al primer parcial de 14-2. En els següents quarts, es continua mantenint un gran nivell de joc que va incrementat la diferència fins a tancar marcador a l'inici de huité parcial. A l'espera de recuperar les jugadores lesionades, el dissabte partit molt complicat contra Col·legi El Pilar amb l'objectiu de la passada directa a semifinals.

INFANTIL B
UBF TORRENT 11 – 52 BURJASSOT
Moltíssim treball per davant amb les nanas. Partit molt difícil per a elles per diferències físiques, encara així han barallat. El nostre Sènior va descansar aquesta jornada.