Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 25 de Setembre del 2019

L'Ajuntament convoca la IX edició dels Premis Carta de Poblament

Les propostes de candidatures poden presentar-se fins al 21 d'octubre, mitjançant un imprés formal, facilitat per l'Ajuntament o descarregant-ho des de la web municipal. El document haurà de ser enviat per correu postal, fax, correu electrònic (cultura@torrent.es), o de manera presencial en el registre d'entrada

L'Ajuntament ha obert la convocatòria per a presentar les sol·licituds per a la IX edició dels Premis Carta de Poblament; una iniciativa que reconeix el treball, esforç i dedicació de les persones o entitats torratines que milloren de manera significativa la societat, tant en la seua labor social com professional. El període per a presentar les candidatures estarà obert fins al 21 d'octubre.
 

Els premis, que se celebren ara cada dos anys, van dirigits a persones, entitats o col·lectius. Les modalitats són quatre: Arts, Lletres i Esports; Ciència, Tecnologia i Medi ambient; Societat i Concòrdia; i Trajectòria professional. Aquests premis creats quan el PP governava la localitat es convocaven una vegada a l'any, però el govern de Ros va decidir canviar la periodicitat de la convocatòria.
 

La regidora de Cultura, Susi Ferrer, ha explicat que des del consistori "reconeixem la gran labor que, en l'àmbit cultural, social, festiu o científic, realitzen les persones i que repercuteix en les diferents esferes de la nostra societat torrentina".
 

Com a data de referència per a realitzar el lliurament de guardons, s'ha pres el dia 28 de novembre de 1248, dia en què es va signar l'atorgament la Carta de Poblament de Torrent a les primeres famílies de pobladors després de la conquesta de Jaume I i que representa l'acta de naixement del poble torrentí.
 

Les propostes de candidatures han de presentar-se mitjançant un imprés formal, facilitat per l'Ajuntament o descarregant-ho des de la web municipal. El document haurà de ser enviat per correu postal, fax, correu electrònic (cultura@torrent.es), o de manera presencial en el registre d'entrada.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.124.167

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.