Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 24 de Setembre del 2019
RAÚL CLARAMONTE, PORTAVEU DE CIUDADANOS

Claramonte: “Cal recordar a Ros que no té majoria absoluta i necessita a l’oposició”

El portaveu del partit taronja acusa Compromís i PP d’instal·lar-se en el no i no tindre intencions de parlar i negociar amb l’equip de govern socialista

Raúl Claramonte té 39 anys i és veí de Torrent. Viu en el barri de l’Eixample i té dues filles. Fa quatre anys va ser candidat a les locals per UPyD. En 2019 va ser candidat, esta vegada per Ciudadanos. Aficionat a l’esport és gran amant ‘handbol. reconeix que sert pare l’ha canviat totalment. Després d’obtindre dos regidors després del 26M és el portaveu del seu partit a l’Ajuntament de Torrent.

 

Ciudadanos s’ha situat com a tercera força política en estes passades eleccions municipals.  Molt contents perquè vam augmentar el nombre de vots i estiguérem a punt de tindre un tercer regidor inclús el quart. Som un equip nou i estem aprenent dia a dia. Hem tingut aquest estiu per a començar a rodar i és ara en setembre quan ja hem de treballar de valent sense cap error. Formem un equip de persones amb molta experiència en l’empresa privada i anem aplicar aquests coneixements aquests quatre anys.

 

El seu partit està vivint una nova crisi interna amb la dimissió del seu secretari local i el seu coordinador. Actualment teníem una gestora després de les dimissions de fa uns mesos. Ara toca esperar els temps que marquen les eleccions nacionals del 10 de novembre, esperem que hi haja unes primàries per elegir el nou equip. Però hem d’aclarir que aquesta situació no afecta el treball que Ciudadanos està desenvolupant en Torrent.

 

CS va signar un document de protesta davant les IFS que després en el ple va recolzar, com s’entén aquest canvi? El document que varen signar tots els grups se centrava en la manca d’informació respecte als projectes presentats pel Partit Socialista. Afortunadament es va arribar tota la informació que demanàvem i vàrem fer qualque cosa que la resta de grups no volen fer o no tenen capacitat, que va ser negociar. Les propostes eren raonables, l’equip de govern accepta les nostres propostes. Al cap i a la fi, la política és negociació i sí que trobe a faltar eixa capacitat de negociació a la resta de grups de l’oposició.

 

Des del seu punt de pista PP i Compromís es neguen a parlar i negociar? És la sensació que tinc jo. I no se n’adonen que la política és negociar i a més treballar pel teu poble i des de sempre ni PP ha negociat en el PSOE mai ni al contrari i si vols el millor pel teu poble, has de negociar i parlar molt. Crec que ambdós estan en una posició de criticar per criticar.

 

Fa unes setmanes Ros anuncià que ja estan treballant en el pressupost del 2020, entenc per les seues paraules que s’asseurà a negociar amb els socialistes. Així serà si el PSOE vol, clar. El que nosaltres volem és introduir en eixe document les nostres propostes de programa, negociar-lo i si podem arribar a un acord fenomenal. Encara que crec que és molt difícil perquè encara hi ha molta distància entre el que demanem nosaltres i el que vol l’equip de govern i cal recordar-li al senyor Ros que no té majoria absoluta i necessita un partit de l’oposició si vol tirar els pressupostos endavant, això o qualsevol altre tema. No direm no de primeres, crec que és un error perquè Ciudadanos no ara, si no sempre està disposat a negociar.

 

Ciudadanos ha insistit en la neteja del barranc i ara és quan s’ha provat la seua esmena i la millora l’accessibilitat del conegut com “Parque Rosa”. Nosaltres el que volem fer és una política social i ser la veu del que la societat torrentina. El tema del barranc és un tema complicat que s’ha de donar-li solució i incomprensiblement Compromís es va abstindre en aquest tema. El barranc cal netejar-lo, és un tema urgent. respecte al pati Rosa cal fer un anàl·lisi dels problemes d’accesibilitat que té la ciutat.

 

El seu partit també ha demanat la re urbanització d’algunes vies de les zones de la Marxadella i el Vedat.  En definitiva totes aquestes esmenes vénen a parar al mateix punt, millorar la vida dels veïns de Torrent i també d’aquells amb mobilitat reduïda. No som conscients de les dificultats que tenen aquestes persones fins que ens toca a nosaltres, per a nosaltres és un assumpte prioritari.

 

Com veu la proposta de Ros de construir 2.000 habitatges més en Parc Central? Cal estudiar-la, encara que a priori la idea és bona perquè Torrent ha de créixer, però si és de veres, que s’ha de vore el cost econòmic, que Torrent ha de créixer, sí però tal volta s’ha de vore si hi ha coses més importants.

 

Les obres de Camí Reial tornen a ser criticades per l’oposició.  Les obres es poden retardar però el que un ajuntament ha de fer és fer la vida més fàcil als veïns que estan patint estes obres que ja van complir un any. Nosaltres ja vàrem denunciar la seua situació i tornem a fer-ho ara perquè els veïns volen seguretat i sobretot saber quan van acabar les obres del seu carrer.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.125.219

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.