Diumenge, 29 de novembre del 2020

Actualitzada Divendres, 27 de novembre del 2020 a les 19:27:49 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 24 de Setembre del 2019

FALLES

Cronista vol entrar en categoria Especial tractant el tema LGTBI

El bes entre dos falleres que va ser portada d’una revista gai i va revolucionar les xarxes socials en 2014 es convertirà en monument faller a Torrent

El passat 13 de setembre va tindre lloc la presentació dels projectes que en 2020 plantarà la comissió de Cronista en Torrent. La proposta infantil ve de la mà de GIO amb el lema “Tria”, una proposta que planteja opcions per a véncer els 7 pecats capitals que dependrà del que cadascú “trie”. El projecte del monument major porta per lema “T’ho veus’” que arriba de la mà d’estudio Chuky i que anirà acompanyat, com sempre, d’un projecte social.

 

El monument de Cronista parlarà d’integració i tindrà com a base el món de la festa fallera, dels quals empre es diu que és un fidel reflex de la societat i per tant encara que aparentment siguen situacions 100 per cent falleres, realment serà un reflex de la societat.

 

La integració del col·lectiu LGTBI, la igualtat, la tercera edat, la diversitat funcional, etc.. seran alguns dels temes que seran tractats en la falla 2020 amb la intenció de “trencar barreres”, trencar els tòpics socials que moltes vegades s’imposen sense adonar-se bona part de la societat actual.

 

Una fallera major que sobrepassa els 30 anys, un home que és “faller major” o un president amb síndrome de Down o alguna discapacitat són algunes de les figures que exposarà aquest monument faller reivindicatiu, titulat “T’ho veus?” (T’ho veus?) i la rematada del qual, de nou metres d’alt, seran les dues falleres besant-se. La comissió fallera Cronista Vicent Beguer i Esteve competirà enguany en la secció Especial de les Falles de Torrent .

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.184.78

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.