Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dilluns, 23 de Setembre del 2019
FUTBOL

El Torrent guanya al Godella amb un contundent 4-0

Els de Santi Marin es reconcilien amb el gol després de 3 jornades sense guanyar en la lliga

El Torrent CF ha guanyat el seu primer partit en aquesta temporada, després de perdre i empatar en les seues primeres trobades de la lliga, els de Santi Marín s'han reconciliat amb el gol i s'han portat els 3 primers punts de la temporada enfront del Godella i a casa.

Els de Santi Marín van eixir decidits a la gespa per a canviar la dinàmica de resultats dels tres primers partits, i ho van fer amb als pocs minuts, gràcies al primer gol de la temporada del Torrent, que va arribar als dos minuts de joc de la mà de Manolo Martín que va fer un hat-trick.

Un partit molt complet dels locals, amb una pressió avançada i entre línies amb un important acompliment defensiu per a impedir que els visitants s'acostaren amb perill. Resultat de 4-0 que situa al Torrent amb quatre punts i amb la mirada posada en el seu pròxim desplaçament al Palleter per a mesurar-se al Paiporta