Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 23 de Setembre del 2019
EDUCACIÓ

Els xiquets reben una classe pràctica d'educació viària

L'activitat va començar amb una xarrada informativa, duta a terme per agents de la Policia Local, en la qual els més xicotets van aprendre la importància de portar casc, els principis bàsics de circulació i el significat dels senyals d'una forma didàctica i participativa

La plaça de la Llibertat es va transformar en un autèntic circuit viari a xicoteta escala en el qual els xiquets i xiquetes del municipi van poder circular amb les seues bicicletes i patinets. L'activitat va començar amb una xarrada informativa, duta a terme per agents de la Policia Local de Torrent, en la qual els més xicotets van aprendre la importància de portar casc, els principis bàsics de circulació i el significat dels senyals d'una forma didàctica i participativa.

 

A continuació, van posar en pràctica tot l'aprés en un divertit circuit que comptava amb rotondes, canvis de sentit i semàfors amb l'objectiu que aprengueren a desembolicar-se en el seu entorn diari. A més, la plaça va acollir també un taller sobre el canvi climàtic i les seues conseqüències, així com de la importància de cada xicotet gest a l'hora de viure d'una manera més respectuosa amb el medi ambient.
 

D'altra banda, l'associació Col·lectiu Soterranya va celebrar ahir una jornada de portes obertes en el seu espai amb la finalitat de donar a conéixer "Bicis per a totes", una cita a la qual no van voler faltar l'alcalde Jesús Ros i la regidora de Mobilitat, Inma Amat.

 

Es tracta d'un projecte promogut per voluntaris que té com a finalitat la recuperació i posada a punt de bicicletes desbaratades per a donar-los una segona vida entre els més necessitats. La iniciativa, de gran èxit, en poc més de quatre anys ha entregat un total de 803 bicicletes i compta amb una llarga llista d'espera.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.218.146

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.