Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 23 de Setembre del 2019

Les Salesianes compleixen 100 anys

Aquesta comunitat religiosa atén en la seua fundació cada any, a més de 350 adolescents, joves i dones i compta amb un equip format per 24 treballadors i 20 voluntaris i voluntàries

La comunitat salesiana de Torrent està de celebració. El passat 21 de setembre van començar els actes de commemoració del centenari d'aquesta entitat religiosa en la capital de l'Horta Sud. L'acte va consistir en una eucaristia i en una celebració d'obertura del centenari.

 

Al llarg del curs es duran a terme una sèrie d'actes, la programació dels quals podeu veure el fullet que adjuntem. Destaquem la inauguració del Parc Laura Vicuña, l'exposició que es posarà en marxa en l'Antic Mercat, la celebració d'agraïment a les salesianes i la peregrinació als llocs de Don Bosco i Mare Mazzarello.
 

El 19 de setembre de 1919, quatre salesianes van iniciar la seua tasca evangelitzadora en favor de les joves més desfavorides en el barri del Poble Nou de Torrent. Durant la guerra civil es van veure obligades a abandonar la nostra localitat, però la seua presència ací havia deixat petjada, de manera que, l'any 1954 van tornar definitivament als nostres carrers, posant en marxa el col·legi Maria Auxiliadora, on generacions de torrentines i torrentins han rebut una educació basada en el sistema preventiu de Don Bosco i Mare Mazzarello.

 

La seua lluita pels drets dels més pobres, especialment de les dones, les va portar a posar en marxa, a més de la ja nomenada escola, diferents projectes socials que han cristal·litzat en l'actual Fundació Maria Auxiliadora, que atén cada any a més de 350 adolescents, joves i dones i compta amb un equip format per 24 treballadors i 20 voluntaris i voluntàries.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.128.199.88

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.