Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 20 de Setembre del 2019
FALLES

L’aula de Cultura de la Cam será de nou l’escenari del teatre faller amateur

El concurs de teatre comença el primer cap de setmana d’octubre i se celebraran dissabtes i diumenges. Les obres llargues i curtes se solaparan entre setmana

El teatre torna a plenar l’aula de Cultura de la CAM, un escenari molt conegut al món faller del teatre. Parlar del mes d’octubre és parlar del mes del teatre per excel·lència a Torrent. Les falles de la capital de l’Horta Sud estrenen les seues obres de teatre en la modalitat infantil i adulta (curta i llarga) dins del marc del concurs de teatre de Junta Local Fallera.

 

Així doncs, la novetat d’enguany és el canvi d’ubicació del concurs ja que les obres en el saló d’actes de l’ajuntament s’han retrassat molt més d’allò previst, per eixe motiu la Junta Local Fallera va tindre que buscar un escenari alternatiu i finalment s’ha optat per l’Aula de Cultura de la Cam, escenari habitual anys anteriors per representar la modalitat adulta.

 

El primer cap de setmana d’octubre arranquen les obres infantils. Altra de les novetats d’enguany és la concentració de totes les obres infantils en dissabte i diumenge (de vegades en sessions dobles o individuals). Es tracta d’alleugerir els dies als més menuts de les falles i que puguen difrutar més de les representacions sense jornada escolar. Les obres llargues i curtes se solaparan entre setmana de dilluns a divendres, en dies alterns. Finalment el concurs de declamació continua endavant amb les seues modalitats i no tindrà canvis.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.220.43.170

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.