Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 20 de Setembre del 2019
FALLES

Miguel Requena estarà al capdavant de la nova Junta Local Fallera

En el ple de setembre de l’OAM JLFT s’ha presentant la directiva Junta Local Fallera, una llista continuista de l’etapa anterior

A les 22.00 de la nit del 19 de setembre començava la sessió de setembre del Ple de les falles de Torrent on es presentava definitivament la Junta Local Fallera per als pròxims anys, desprès que la llista de candidats quedara en blanc el passat 18 de juliol al no presentar cap falla a cap candidat al fornt de l’ens de les falles de Torrent.

 

La vice presidenta de l’OAM en funcions, Ana Royo, i el seu equip, anunciaren la intenció de no continuar en el càrrec.  Algunes veus apuntaven que s’havia de consensuar un equip de 4 persones (4 vicepresidents) amb la resta de delegats i no deixar-lo a la sort de candidats de falles tal com arreplegava la normativa (on l’ajuntament tria els vice presidents 1r i 3r i l’assemblea de presidents el 2n i 4t).

 

Així doncs, l’Ajuntament va haver de buscar candidats de manera ràpida , ja que estaven en marxa els preparatius del concurs de teatre, declamació  i exaltacions. El regidor de falles, Pasqual Martínez Climent, es va estrenar en el càrrec amb este problema i es van encetar dos vies de contacte, una que finalment es va quedar en el tinter i la candidatura definitiva de Miguel Requena amb el seu equip, en un 90% continuista de l’etapa anterior i amb algunes noves incorporacions.

 

Finalment, en l’assemblea del passat dijous es va nomenar a Miguel Requena (de la falla Àngel de l’Alcasser) vice president 1r de l’Oam de Junta Local. Requena continua la tasca dins de l’ens, que coneix perfectament, ja que porta com a membre de Junta Local des de 2011.

 

El regidor de falles, Paqual Martínez Climent, va fer públic els noms dels triats pel consistori, així la vice presidència 1a recau en Sergio Menjíbar (de la falla Benemèrita) i que durà l’àrea de Protocol i Festejos; i la vice presidència 3ª (Secretaria i Comunicació), que recau en Santiago Vindel (Falla Reina Sofia).

 

Per la seua banda l’assemblea de president ha triat els seus candidats: 2a (Cultura i Delegació d’Activitat Fallera) que recau en Dolores Contreras (d’Antoni Pardo) i el 4t, que ostentarà Juanjo Chinesta, de la falla Lope de Rueda, al front d’ Economia i Hisenda i Delegació d’Incidències i Disciplina.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.211.188.101

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.