Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 20 de Setembre del 2019
SALUT

Compromís acusa a Ros de malgastar en pantalles led en lloc de en la desinsectació

El seu portaveu, Pau Alabajos, acusa a l'equip de govern socialista de "postureo en la seua gestió per davant de la salut de les persones”.

El grup municipal de Compromís, mitjançant el seu portaveu i representant en la Mesa de Contractació de l’Ajuntament, Pau Alabajos, ha qualificat com a esperpèntica l’aplicació de la despesa pública per part del govern de Jesús Ros. Alabajos ha explicat que en la darrera Mesa de Contractació de l’Ajuntament es donà llum verda per a la instal·lació de pantalles LED a Torrent per un valor de 150.303’42€, sent aquesta oferta la recomanada per a la seua adjudicació final.

 

En la mateixa Mesa de Contractació, celebrada el dia 6 de setembre, el govern municipal proposava els criteris per a l’adjudicació del servei de desinsectació i desinfecció del terme de Torrent, incloent també entre aquestes tasques la desratització, la desinsectació de les larves dels mosquits, el programa de control contra la legionel·la i el manteniment de les trampes UV.

 

Les ofertes econòmiques presentades per les dues empreses competidores, encarregades del control de plagues, varen ser de 75.552,67€ i 59.953€ respectivament, amb la qual cosa i encara que s’adjudicara per la major de les ofertes (75.552,67€) suposa que la despesa sanitària en desinsectació i desinfecció del terme de Torrent serà com a mínim inferior en 74.750,75€ a l’efectuada pel govern de Ros en la instal·lació de pantalles LED. Tot açò prenent com a referència l’oferta més alta, perquè si s’optara per la “barata” de 59.953€, la diferència encara seria major per 90.350,42€.

 

Aquesta despesa en desinfecció i desratització inclou teòricament les xarxes de clavegueram, les canalitzacions i l’enllumenat públic de tot el terme municipal, a més del control de mosquits i trampes UV en els centres de persones majors i els Mercats Municipals, així com el control de la legionel·la als col·legis i fonts públiques de Torrent.

 

“Que ens expliquen com volen arribar a desinsectar i desinfectar tots els fronts municipals del terme de Torrent amb 74.750,75€ o amb 59.953€ (en cas quedar-se amb la més pobra), mentres que gasten 150.303,42€ en pantalles LED”, han declarat des del grup municipal de Compromís.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.205.146

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.