Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 10:19:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 12 de Setembre del 2019
VIVENDA

Adjudicada una parcel·la per a habitatges socials

La Conselleria i l'Ajuntament estudien fórmules de col·laboració per a facilitar l'accés a un habitatge als col·lectius més desfavorits de la capital de l'Horta Sud

La parcel·la que l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha) té en la localitat és una de les sis que s'han inclòs en la licitació per a la promoció, construcció i gestió de residències protegides a favor de cooperatives d'habitatges en règim de cessió d'ús, i ja ha sigut adjudicada provisionalment. Aquesta iniciativa s'emmarca dins del Pla Integral de Gestió de Sòl que està desenvolupant la mateixa conselleria.
 

Així mateix, en la reunió s'ha valorat el bon acolliment de les mesures que el Consell va adoptar, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torrent, per a posar a la disposició dels ciutadans 10 habitatges que EVha tenia buides al carrer Maestro Sossa, que inicialment s'oferien en venda, però que feia anys que estaven tancades. La Generalitat va adoptar una sèrie de mesures per a motivar la seua ocupació, com una baixada de preu de venda.

 

El següent pas va ser el canvi d'aquests pisos de venda a lloguer amb l'objectiu d'ajudar aquelles persones amb majors dificultats per a accedir a un habitatge en condicions normals del mercat. En l'actualitat, huit dels 10 domicilis ja estan llogats en règim de lloguer assequible i, per a les dues restants, ja hi ha diverses sol·licituds presentades que estan en fase d'estudi.
 

"Aquesta trobada ha servit per a posar de manifest la bona sintonia existent entre les dues administracions i, al mateix temps, fixar les bases de la posada en marxa de futurs projectes per a atendre, entre altres, les emergències socials, l'accés dels joves a l'habitatge o l'accessibilitat", ha assenyalat, José Francisco Arnau, regidor d'Habitatge de l'Ajuntament de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.106.232

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.