Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 12 de Setembre del 2019
INFRAESTRUCTURES

Gespa artificial d'última generació en Parc Central

La renovació forma part de la llista d'Inversions Financerament Sostenibles, millores derivades del superàvit de 4,6 milions d'euros amb els quals es va tancar l'exercici de 2017

Les obres de renovació de la gespa dels camps de futbol de Parc Central ja han finalitzat. La renovació, amb un pressupost al voltant de 485.000 euros, forma part de la llista d'Inversions Financerament Sostenibles (IFS). Els representants del Torrent C.F., CD Montesión, CD. Teresianas i Evangèlic F.C., acompanyats per la regidora d'Esport, Susi Ferrer, i el regidor d'Economia, Andrés Campos, han assistit a una reunió explicativa en la qual s'han aportat detalls sobretot el procés d'actuació de l'obra. "La nova gespa compleix els valors de qualitat, és resistent als raigs UVA, a les altes temperatures i a les variacions climatològiques", ha destacat l'enginyer cap de l'obra.
 

L'actuació ha abastat en total uns 16.000 metres quadrats, s'ha executat en dos mesos i s'ha dividit en dues fases diferenciades: Primer es va actuar en la meitat de la superfície, que abasta un camp de futbol-11, i posteriorment el següent camp, amb l'objectiu que l'activitat esportiva no es vera interrompuda. La gespa anterior presentava una superfície amb danys per a la pràctica de l'activitat esportiva i s'havien detectat deficiències quant a l'evacuació de l'aigua.

 

L'actuació ha consistit, per tant, en la reposició de materials i elements obsolets i en la reparació de la superfície de joc. Abans de reemplaçar la gespa es van dur a terme els processos de neteja i d'adequació de la xarxa de desguàs: substitució de canonades, revisió de canons d'aigua i de les seues fongues protectores, impermeabilització del sòl, etc. D'altra banda, en el camp de futbol-8 es van canviar les mesures per a augmentar la seua grandària. Una vegada realitzades totes aquestes tasques es va procedir a la col·locació de la gespa artificial. Ara ja s'han instal·lat les quatre porteries grans i les huit xicotetes ja s'estan col·locant. També es procedirà a curt termini al canvi de la xarxa central.
 

Noves instal·lacions
El canvi de gespa no és l'única millora en aquestes instal·lacions. L'Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb AQA, empresa concessionària de les instal·lacions de la ciutat de l'esport, ha finalitzat les actuacions de millores realitzades a la ciutat esportiva. Amb una inversió de més d'1.000.000 euros, s'han aconseguit corregir antigues deficiències, així com augmentar i reformar l'espai esportiu.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.47.253

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.