Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 11 de Setembre del 2019
SUCESSOS

Un veí de la plaça Sant Jaume fa la vida impossible als seus veïns

L'home de 50 anys inquilí del número 13 de la plaça ha sigut condemnat a dos mesos d'allunyament i en breu tornarà a la seua casa després de complir la condemna

Els veïns de la plaça Sant Jaume viuen atemorits. La raó, un home de 50 anys que està fent la vida impossible a la comunitat veïna d'aquesta plaça del barri antic de la ciutat. El veí, ha sigut condemnat a dos mesos d'allunyament, però la condemna finalitza en uns dies i tornarà a la seua casa, per la qual cosa els veïns de la zona tornen a estar atemorits.

 

El veí, que viu en el número 13 de la plaça, se l'acusa de més de dos anys d'insults, amenaces i agressions als seus veïns. I els veïns tenen "por" i al costat de l'associació de veïns de Toledo han recollit més de 100 signatures per a tractar d'aconseguir la incapacitat i donar solució a aquest greu problema de convivència.
 

Una veïna de la plaça comenta que "com no té llum ni aigua a la seua casa, tira al carrer una garrafa amb orines i excrements als arbres i acaben morint-se clar, a més es posa a pegar veus de matinada, fins i tot ha arribat a tirar plats i gots per la finestra de la seua casa amb els xiquets al parc".
 

A més ha agredit a un veí colpejant-li el cap amb un pot de cervesa, la qual cosa va provocar una bretxa al veí que necessite diversos punts de sutura. Després de la denúncia se li va condemnar a dos mesos d'allunyament que finalitzen en uns dies.

 

Els veïns també han relatat com a principis de juliol, aquest veí va perseguir a dos xiquets menors de 10 anys, va colpejar la porta de l'ascensor fins a rebentar-la i durant la fugida dels xicotets, un d'ells va estar apunte de ser atropellat. Aquests fets han provocat que un matrimoni del mateix edifici haja marxat del seu cas per por i uns altres es plantegen també marxar-se si no es posa solució a aquest seriós problema.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.125.2

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.