Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 10 de Setembre del 2019
FUTBOL

El Torrent CF empata a zero a casa enfront del Torre Llevant

Els de Marín no van aconseguir guanyar al Sant Gregori en un partit en el qual tots dos equips els va faltar encert

El Torrent CF va arrancar la temporada a casa amb un empate a zero enfront del Torre Llevant. Els de Marín no van aconseguir batre la porteria contrària en un partit en el qual a tots dos equips no van encertar en la porteria contrària. El Torrent venia de perdre per la mínima a Bunyol i va començar la trobada amb certa cautela. Els de Santi Marín van tractar de penjar pilotes a l'àrea buscant als més avançats però sense sort.

Els visitants van començar a recórrer a la pilota parada i les faltes servides no trobaven eixida. Els laterals taronja pujaven amb freqüència a l'atac, i els centrals caminaven al lleve en les cobertures treballant sense descans. En el 44, l'àrbitre va assenyalar una falta perillosa a favor de Torre Levante i la pilota llançada va marxar per a dalt.

El temps de descans va avivar als del Torrent creant ocasions de perill als visitants que també van tindre oportunitats però sense encert per certes parts. Al Torrent se li resisteix el gol en aquestes dues primeres jornades, però va puntuar a casa. La pròxima jornada, els de Marín visitaran al Sant Marcelino amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria de la temporada.