Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 16 de Abril del 2024 a les 20:36:50 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 10 de Setembre del 2019
BÀSQUET

València Basket s'alça amb l'II Torneig Ciutat de Torrent

Per segon any consecutiu, els xics del València Basket es van alçar amb la victòria, enfrontant-se en una emocionant final amb el Coosur Reial Betis. Un partit molt renyit fins a l'últim minut, i en el qual els valencians es van imposar amb un ajustat marcador de 72 a 65

Des del dijous a la vesprada, la ciutat de Torrent ha sigut l'epicentre del bàsquet nacional i internacional amb l'II Torneig Ciutat de Torrent – Memorial Pascual Chuliá. Per segon any consecutiu, els xics del València Basket es van alçar amb la victòria, enfrontant-se en una emocionant final amb el Coosur Reial Betis. Un partit molt renyit fins a l'últim minut, i en el qual els valencians es van imposar amb un ajustat marcador de 72 a 65.
 

Els pavellons del Vedat i Anabel Medina han sigut els escenaris esportius que han acollit tots els partits d'aquest campionat, organitzat pel Nou Bàsquet Torrent, en els quals també van participar equips estrangers de primer nivell com el Stella Azzurra Roma o l'Alba Berlín, a més dels nacionals Casademont Zaragoza, Club Joventut de Badalona i Gran Canària, així com el local Nou Bàsquet Torrent.
 

En finalitzar el partit, la regidora d'Esports, Susi Ferrer, i els representants de la corporació municipal, van fer lliurament dels trofeus als equips participants i, sobretot, el trofeu de campió al València Basket. A més, es va fer lliurament dels esments especials al quintet ideal de jugadors que van ser: Matteo Visintin (Stella Azzurra Roma), Millán Jiménez (València Basket), Gustav Lund Knudsen (Casademont Zaragoza), Kennedy Osariemen Clement Aigbogun (Coosur Reial Betis) i Rubén Lopez De la Torre (Gran Canària), i al MVP de l'II Torneig Ciutat de Torrent: Aitor Etxeguren González (Casademont Zaragoza)

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.119.199

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.