Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 09 de Setembre del 2019
OCI

Més de 61.412 persones gaudeixen de l'estiu en la piscina Parc Vedat

El complex esportiu La Cotxera estrena la temporada esportiva després de realitzar obres de millora en els banys i en el got de la piscina

Amb l'arribada del mes de setembre, la piscina Parc Vedat de Torrent es va acomiadar de la temporada d'estiu 2019 diumenge passat, després d'haver rebut la visita de més de 61.412 persones durant els mesos de juny, juliol i agost. En família, amb amics o de manera individual, els torrentins i torrentines han gaudit del període estival al parc aquàtic que ha romàs obert diàriament i, fins i tot, amb un horari especial nocturn els divendres a la nit.

 

Un dels grups que han utilitzat les instal·lacions al llarg de tot l'estiu han sigut els xiquets i xiquetes del Campus de la Fundació Esportiva Municipal (FDM) que, una vegada finalitzades les activitats, es dirigien a la piscina per a realitzar diferents cursos de natació i que han sumat una xifra de 6.340. D'altra banda, 8.268 usuaris han utilitzat el bo familiar; 2.835 han sigut pensionistes o persones de diversitat funcional; i 4.053 eren menors de 16 anys.

 

Poliesportiu La Cotxera
El mateix dia que Parc Vedat tancava les seues portes fins a l'any vinent, el complex esportiu La Cotxera estrenava la temporada esportiva rebent als primers usuaris. Aprofitant les vacances, l'Ajuntament de Torrent ha realitzat actuacions de millora en el complex esportiu de la Cotxera, tant en els banys, on s'han instal·lat nous monocomandaments, com en el got de la piscina.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.136.22.50

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.