Dilluns, 09 de Desembre del 2019

Actualitzada Diumenge, 08 de Desembre del 2019 a les 16:53:38 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 06 de Setembre del 2019

EDUCACIÓ

L'Ajuntament posa a punt els seus col·legis davant l'inici del curs escolar

El consistori, a través de l'empresa municipal Nous Espais, i emmarcat en el pla EDIFICANT de la Conselleria d'Educació, està efectuant millores en els col·legis, com a obres de perfeccionament de l'eficiència energètica, canvi de finestres, adequació de banys i vestuaris, renovació del clos o millora de patis i pistes esportives

A pocs dies per a l'inici del curs escolar, l'Ajuntament de Torrent ultima les actuacions de millora que es realitzen al llarg d'estiu en els centres públics educatius de la ciutat. El consistori, a través de l'empresa municipal Nous Espais, i emmarcat en el pla EDIFICANT de la Conselleria d'Educació, està efectuant millores en els col·legis, com a obres de perfeccionament de l'eficiència energètica, canvi de finestres, adequació de banys i vestuaris, renovació del clos o millora de patis i pistes esportives.

 

Les reformes ja estan finalitzades o a punt de fer-ho en tots els centres, a excepció d'algunes actuacions en els CEIP Sant Joan Baptista i Sant Pasqual, en els quals es treballa perquè "estiguen acabades al principi de curs al més prompte possible i, en cap cas, afectaran el desenvolupament normal de les classes ni a la seguretat dels xiquets i xiquetes", explica la regidora d'Educació, Patricia Sáez.
 

Així, en el Sant Pasqual s'estan executant actuacions de millora en el gimnàs (paviment esportiu), així com el canvi del tancament exterior. Això últim també s'ha realitzat en el Miguel Hernández, Federico Maicas i Antonio Machado. Igualment, en El Molí ja s'ha finalitzat el clos del centre, al mateix temps que s'ha creat un nou accés al pati. En Sant Joan Baptista s'han canviat les finestres de tot el centre (edifici de Primària, Infantil i administració) per a optimitzar l'aïllament i contribuir en la reducció de despesa energètica. En Lope de Vega s'ha pintat l'exterior i està pendent de remodelar el clos. Finalment, en Joan XXIII s'han renovat els vestuaris i el gimnàs.
 

La regidora d'Educació, Patricia Sáez, i el regidor de l'àrea de Sostenibilitat i Habitatge, Francisco José Arnau, han visitat aquesta setmana els col·legis per a comprovar el procés de les reformes, "que estan orientades a millorar les condicions de cada centre, perquè el pròxim curs l'alumnat puga gaudir d'unes instal·lacions en les millors condicions i concordes a totes les seues necessitats educatives", assenyala Sáez.
 

Al marge d'aquestes millores, el pròxim curs escolar començarà a Torrent amb novetats, com la creació d'una nova aula d'infantil pública de 2 a 3 anys en el CEIP Verge del Rosari. Per part seua, l'IES Veles e Vents posa en marxa la nova aula CYL (Comunicació i Llenguatge), dirigida a xiquets i xiquetes de secundària amb necessitats específiques del llenguatge.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.207.238.169

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.