Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 05 de Setembre del 2019
URBANISME

Ros vol construir fins a 2.000 vivendes en Parc Central

El màxim edil ha anunciat que l'aprovació del nou Pla General d'Ordenació Urbana és una de les seues prioritats per a aconseguir que Torrent aconseguisca els 100.000 habitants gràcies a la construcció de 2.000 vivendes en aquesta zona de la localitat

L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha anunciat que una de les seues prioritats és desbloquejar el projecte de Parc Central per a construir 2.000 habitatges que permeten a la capital de l'Horta Sud aconseguir els 100.000 habitants. Per a això, s'haurà d'aprovar el nou Pla General d'Ordenació Urbana, PGOU. Això permetrà desbloquejar el PAI l PAI de Parc Central, la Marxadella i el carrer Pare Méndez.

 

Aquest pla, que es va paralitzar l'any 2006 després de l'esclat de la bambolla immobiliària, preveu la construcció de 2.000 habitatges amb àmplies zones verdes, similars a les que existeixen. Segons Ros, compta amb el projecte de reparcel·lació i el d'urbanització, que encara no està aprovat, "per la qual cosa no és un procés complicat", encara que "es consultarà amb els propietaris i s'arribarà a un acord amb ells". 
 

En aquest sentit, Ros va avançar que una de les prioritats d'aquesta legislatura serà concloure el nou Pla General d'Ordenació Urbana, en el qual s'està treballant ja que l'actual data de 1982. "No ens queda espai per al desenvolupament controlat i sostenible, i Torrent no pot quedar-se parada", va explicar el màxim edil. 
 

Actualment, el document està elaborant-se pels tècnics municipals per a preparar un pla que marque el desenvolupament futur de la ciutat en un termini de 50 anys. A més, l'Executiu també instarà a Conselleria per a aprovar definitivament el PEPRI del barri antic "que està costant més de l'esperat", la qual cosa permetrà desbloquejar temes com la rehabilitació d'habitatges i la reurbanització de carrers.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.51.117

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.