Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 03 de Setembre del 2019
POLÍTICA

Compromís per Torrent denuncia la manca de manteniment del carril bici

A més de la falta de manteniment, Compromís ha volgut destacar que molts dels problemes que ja varen denunciar l’any 2012 encara continuen vigents. Més enllà dels ciclo-carrers, seguix sent missió impossible desplaçar-se des del centre de Torrent fins a molts barris del municipi

En una nova inspecció d’infraestructures, el grup municipal de Compromís per Torrent ha aportat diverses fotografies on es mostra l’estat actual de diferents carrils bici, obstacles, falta de poda de l’arbrat al voltant dels carrils, a banda de clots i desperfectes.

 

Torrent continua tenint greus problemes de mobilitat sostenible: els diferents governs s’han dedicat a fer política de cara a la galeria, en lloc d’estudiar alternatives al transport motoritzat” ha indicat el portaveu, Pau Alabajos.

 

A més de la falta de manteniment, Compromís ha volgut destacar que molts dels problemes que ja varen denunciar l’any 2012 encara continuen vigents. Més enllà dels ciclo-carrers, seguix sent missió impossible desplaçar-se des del centre de Torrent fins a molts barris del municipi.

 

Finalment, Alabajos ha explicat que Torrent emet molt més CO2 del que pot absorbir la seua coberta vegetal (en concret, un terç), i això és degut sobretot al gran volum de trànsit rodat, que no es podrà reduir mentre continue l’actual manca de manteniment del carril bici, que desincentiva la seua utilització, especialment entre els usuaris ocasionals i els nous que hi podrien fer-ne ús.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.8.110

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.