Lunes, 24 de Febrero de 2020

Actualitzada Lunes, 24 de Febrero de 2020 a las 11:58:04 horas

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Lunes, 02 de Septiembre de 2019

INFRAESTRUCTURES

Avancen les obres de la futura Ciutat de la Justícia

El condicionament de la parcel·la de Parc Central és una de les actuacions que s'inclouen en la llista d'Inversions Financerament Sostenibles

El condicionament del solar, situat en la parcel·la M34 en Parc Central, que albergarà la futura Ciutat de la Justícia, continua avançant durant el mes d'agost. Actualment, s'està realitzant el desbrossament i moviment de terres, així com l'esplanació per a preparar el nou vial i l'extensió de la futura plaça que dóna en l'avinguda Barcelona 92. A més, s'estan executant els treballs per a la instal·lació de la xarxa de sanejament i pluvials.
 

Projecte emmarcat en les Inversions Financerament Sostenibles
El condicionament del solar, situat en la parcel·la M34 en Parc Central i pressupostat en 835.000 euros, és el primer pas per a aquesta nova infraestructura que suposarà l'actualització de les instal·lacions, així com la modernització i l'agrupació dels serveis i les dependències judicials de la ciutat.

 

Aquesta intervenció forma part de la llista d'Inversions Financerament Sostenibles, una sèrie d'actuacions finançades gràcies al superàvit de 4,6 milions obtinguts com a resultat de la bona gestió de l'exercici passat, que s'invertirà per primera vegada en la història en millores i noves infraestructures per a la ciutat.

 

El mes d'octubre passat el ple de l'Ajuntament de Torrent va aprovar la delegació de competències per a la contractació de la redacció de projecte, licitació, adjudicació i execució de la construcció del Palau de Justícia. La delegació de competències suposa que el consistori assumeix la redacció del projecte i l'execució de les obres, que abona la Generalitat Valenciana, i el pressupost de la qual rondarà els 17,5 milions d'euros.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
35.173.57.84

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.