Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 02 de Setembre del 2019
TEATRE

Concha velasco i Abba protagonistes de la programació de l'Auditori al setembre

L'Auditori de Torrent inaugura la nova temporada escènica amb una convidada de luxe, CONCHA VELASCO, que prossegueix el seu gira amb "EL FUNERAL", comèdia escrita i dirigida pel seu fill Manuel M. Velasco

L'Auditori de Torrent inaugura la nova temporada escènica amb una convidada de luxe, CONCHA VELASCO, que prossegueix el seu gira amb "EL FUNERAL", comèdia escrita i dirigida pel seu fill Manuel M. Velasco. L'actriu val·lisoletana, que interpreta a Lucrecia Conti, una diva del cinema, el teatre i la televisió recentment morta, estarà acompanyada en aquesta vetla per JORDI REBELLÓN que dóna vida a Alberto Luján, el seu representant; i per dues nétes, Ainhoa i Mayte (Ana Mayo i Irene Gamell), així com per Miguel (Emmanuel Medina), un cosí llunyà el parentiu real del qual és desconegut.

 

El que semblava que anava a ser un commovedor comiat ple d'homenatges, es torna en una sorprenent comèdia en aparéixer-se als presents Lucrecia, en forma de fantasma, que es resisteix a passar a millor vida sense deixar resolts alguns assumptes professionals i personals. Els assistents a la vetla es veuran embolicats en els esdeveniments d'una funció que, des del primer moment, trenca la quarta paret i convida al públic a participar tant en la trista acomiadada com en els divertits enredos que Lucrecia i Luján, les nebodes i el cosí, han de resoldre. Al llarg dels 90 minuts aproximadament que dura l'aparició de Lucrecia, els espectadors gaudiran d'un espectacle ple de picades d'ullet còmplices i tota classe de sorpreses. La funció serà el dissabte 14 de setembre a les 20 h.

 

La diversió continua en l'Auditori de Torrent amb la qual possiblement és la millor comèdia del món, "PER DAVANT I PER DARRERE", una de les comèdies de més èxit en tot el planeta i una declaració d'amor cap al món del teatre, traduïda a 28 idiomes, representada en 50 països diferents des de la seua estrena a Londres i vista per més de 12 milions d'espectadors a tot el món, en aquesta ocasió ens arriba a través de la nova adaptació de Paco Mir dirigida per Alexander Herold sobre el text de Michael Frayn, un dels grans genis del teatre anglés de la segona meitat del segle XX, i amb versió valenciana de Juli Disla.

 

"Per davant i per darrere" són dues comèdies en una. Per davant, veiem els assajos d'una companyia de teatre i la representació de l'obra de teatre "M'ensenyes la sardina?" i, per darrere, veiem la cara oposada a l'escenari, la qual cosa està passant entre bastidors, on es poden veure als actors entre bastidors, i la relació entre ells, les seues picabaralles, malentesos, enveges, enfrontaments, etc., tots ells magistralment interpretats per un elenc d'actors 100% valencians: Vanesa Cano, Sergio Escribano, Ferran Gadea, Paula García Sabio, Nelo Gómez, Carme Juan, Paula Llorens, Miquel Mars i Sergio Villanueva. Es podrà veure en doble funció el dissabte 21 de setembre a les 20 h i el diumenge 22 a les 19 h.

 

I l'apartat musical té com a protagonista la música de ABBA. "ABBA LIVE TV" té com a escenari un plató de televisió ple de càmeres, llums, so, regidors, maquilladores, estilistes, animadors, presentadors, músics, ballarins i cantants que s'han unit per a gravar un programa en directe sobre el grup suec més famós de tots els temps. Amb aquesta premissa argumental, es rendeix tribut a aquest grup les cançons del qual s'han convertit en immortals. Les seues melodies pegadizes, lletres simples, i un so propi recognoscible han fet d'aquest quartet un dels grups més importants de la música pop de tots els temps. L'espectador podrà escoltar, cantar, ballar, vibrar, sentir i viure els temes d'Abba com mai abans. La funció serà el divendres 27 de setembre a les 20.30 h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.220.160.216

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.